fbpx

Detalii produse

Categorii produse

Multihog

Multihog oferă o gamă completă de utilaje multifuncționale. Tractoarele multifuncționale pot fi dotate cu peste 40 de accesorii diferite, utile în tot atâtea aplicații pe tot parcursul anului. Te invităm să citești prezentarea și, dacă ai întrebări, să ne contactezi. Un reprezentant Best Tools îți stă la dispoziție și te va îndruma către utilajul multifuncțional perfect pentru necesitățile tale.

*Pentru cotații de preț și alte detalii, contactează-ne!

Product Description

O mașină, un operator, nenumărate aplicații.

Peste 40 de funcționalități

Utilajele multifuncționale Multihog se remarcă în primul rând prin gama largă de accesorii cu care pot fi dotate. Astfel, prin intermediul celor peste 40 de tipuri accesorii, tractoarele Multihog se remarcă în tot atâtea activități. Producătorul irlandez Multihog fabrică o varietate mare de accesorii destinate unei game extinse de aplicaţii, pornind de la întreţinerea drumurilor, deszăpezire sau curăţenie, până la întreţinerea gazonului. Accesoriile au o construcţie robustă fiind fabricate la cele mai înalte standarde de calitate, redând astfel durabilitate, eficienţă, dar şi siguranţă în utilizare.

Oriunde, pe tot parcursul anului

Datorită multitudinii de accesorii existente, Multihog stabilește noi standarde într-o gamă largă de domenii când vine vorba de eficienţă, costuri scăzute, productivitate, dar și siguranţa în operare, iar dezvoltarea continuă a noilor tipuri de accesorii creşte totodată şi gama de aplicații în care aceste maşini versatile şi robuste pot fi folosite: întreținerea aeroporturilor, administrarea incintelor, activități municipale, întreținerea drumurilor etc.

Producătorul de tractoare multifuncționale are în gamă soluții care se potrivesc perfect pe cerințele de pe toate tipurile aeroporturi. Fiecare utilaj multifuncțional poate fi dotat cu un număr impresionant de accesorii, dintre care amintim: curățător lumini pistă, perie zăpadă, îndepărtare linii pistă, recuperare substanțe, plug+perie.

Totodată, tractoarele multifuncționale Multihog sunt ideale în activitățile din toate anotimpurile, inclusiv în timpul iernii.

Gama mare de aplicaţii la care pot fi folosite maşinile pe timpul iernii uşurează munca operatorilor, aceştia putând lucra eficient chiar și în condiții meteorologice nefavorabile. Plugul montat în partea frontală a maşinii, freza de zăpadă ori plugul combi şi accesoriile pentru măturare, împreună cu împrăştietoarele montate în spatele maşinii pot crea o combinaţie potrivită condiţiilor meteo grele. Cu alte cuvinte, flexibilitatea utilajelor Multihog permite deținerea totală a controlului, atât al maşinii cât şi al operaţiunilor, în orice situaţie ce poate apărea.

Accent pe șofer

Multihog pune mult accent și pe oferirea unor condiții de lucru cât mai relaxate. Operatorul/șoferul utilajelor multifuncționale irlandeze este în deplin control. Ușurința cu care se manevrează, simplitatea comenzilor și predictibilitatea generală a utilajului fac din Multihog un tractor orientat către șofer, ideal chiar și în condiții de lucru extrem de solicitante. Siguranța operatorului este un alt punct forte al utilajelor Multihog.

Curat și eficient

Fiecare vehicul Multihog este conceput pentru a performa pe toate tipurile de teren, descurcându-se foarte bine și off-road atunci când este necesar. De asemenea, utilajele sunt echipate cu unele dintre cele mai curate motoare de pe piață, emisiile acestora fiind conforme cu cele mai înalte standarde.

Clădirea unei tradiții

Deși compania irlandeză Multihog a fost înființată abia în 2008, parcursul impresionant a propulsat-o în topurile producătorilor din domeniu. Operând de la Dundalk, Irlanda, Multihog se bucură de o locație ideală pe marginea de vest a Europei pentru proiectarea, producția și testarea tractoarelor  multifuncționale. Creșterea continua este rezultatul dorinței constante de perfecționare și extindere a gamei de utilaje multifuncționale. Astfel, Multihog a devenit un utilaj consacrat în Occident, fiind folosit în tot mai multe domenii.

 

Diversitate

 

Indiferent de aplicațiile în care se dorește a fi folosit, există un utilaj Multihog configurat perfect pentru a face față. Tractoarele sunt produse în mai multe variante, diferite ca și putere și dimensiuni, dar similare în ceea ce priveste multitudinea de accesorii suportate.

De asemenea, în ultimul an, Multihog a creat prima automăturătoare din gamă. descoperă măturătoarea facând click aici.

Informații suplimentare

Reprezentanții Best Tools Company vă stau la dispoziție pentru a vă oferi toate informațiile despre utilajele multifuncționale Multihog. Tractoarele pot fi configurate în funcție de cerințele clienților, existând multe opțiuni cu mărimi și puteri diferite.

Click – Contact

Click – Utilaje Salubrizare

Click – Despre departamentul Service

Click – Site-ul Multihog

Search