Compania Best Tools activează pe piața din România înca din anul 2006 în calitate de importator și distribuitor de echipamente și utilaje profesionale, deținând o experiență îndelungată atât în domeniul vânzărilor, cât și în cel al serviciilor post-vânzare și al închirierilor de grupuri electrogene.

Click – Prezentare video sediu central Best Tools Company (Youtube)

Activitatea firmei a început cu două divizii: cea de echipamente de curățenie și divizia de echipamente pentru construcții. În timp, compania s-a dezvoltat prin înființarea a încă trei departamente: unul care se ocupă cu vânzarea de grupuri electrogene, un altul ce se ocupă cu importul și distribuția utilajelor de salubrizare și un departament pentru managementul deșeurilor. Best Tools Company este unic importator și distribuitor în România al mai multor lideri de piață la nivel mondial în domenii precum managementul deșeurilor, grupuri electrogene, echipamente de curățenie stradală sau construcții.

Furnizorii companiei au fost selectați pe baza unor criterii foarte riguroase în ceea ce privește calitatea, durata îndelungată de utilizare și usurința în exploatare. Produsele înglobează tehnologii și echipamente ultramoderne, rezultat al muncii unor departamente specializate în proiectare și dezvoltare. Printre parteneri se numară companii de renume precum: KOHLER, Bucher Municipal, Multihog, Geesinknorba Group, Riello, Swepac, Probst, Saint Gobain, Contec, Comet, Elsea, RCM si Mastervac.

Închirieri grupuri electrogene

Best Tools Company deține cel mai nou parc de grupuri electrogene destinate închirierii din România și unul dintre cele mai mari în ceea ce privește numărul de unități disponibile ce pot fi utilizate într-o gamă vastă de aplicații.

Producție

În ultimii ani, compania s-a extins și spre alte segmente cum ar fi producția, inovarea și conceperea de soluții smart. În Best Tools Company, toate aceste segmente sunt strâns legate de managementul deșeurilor. Producerea platformelor subterane de colectare a deșeurilor este rezultatul unei perioade în care compania s-a axat pe inovare, iar soluțiile smart vin în susținerea acestui produs. Platformele subterane reprezintă întrarea Best Tools Company în rândul producătorilor preocupați de conceptul ”Smart City”.

 

Servicii Oferite

  • Suport tehnic – consultanță, asigurare garanție, furnizare documentație, suport online, etc.
  • Contracte de întreținere – Best Tools vă pune la dispoziție contracte integrale de întreținere pentru toate echpamentele, acestea includ inspecții periodice precum și intervenții în caz de avarii.
  • Training – la fiecare livrare, odată cu punerea echipamentelor în funcțiune, asigurăm training gratuit cu personalul operator.
  • Piese de schimb – avem permanent disponibile în stoc o gamă largă de piese de schimb, de origine, precum și consumabile, kit-uri de întreținere, etc.
  • Programele specializate furnizate de producători ne ofera toate informațiile necesare legate de piesele de schimb preventive, care trebuie aprovizionate.
  • Livrăm în cel mai scurt timp, în orice zona din România, direct către clientul final.
  • Intervențiile se pot realiza atât în atelierul propriu de service, auto-laboratoarele mobile, dar și prin intermediul rețelei de dealeri, dezvoltată la nivel național.

Proiecte speciale

Asigurăm consultanță pentru proiecte, atât în privința alegerii și dimensionării echipamentelor, cât și condițiilor speciale de finanțare, transport, instalare, punere în funcțiune, training și mentenanță. Aceste servicii se aplică în toate proiectele, din toate domeniile în care activăm.

Best Tools Company este un adevărat integrator de proiecte. Clienții nu primesc doar produsul, ci întreg ansamblul proiectului.

Serviciile post-vânzare sunt un unul din puctele forte ale noastre. Garanțiile și contractele de mentenanță sunt respectate cu strictețe. Pentru ca acest lucru să fie posibil, am amenajat la sediul central din București un laborator-service dotat în așa fel încât să faciliteze intervențiile la toate utilajele pe care le distribuim sau producem. De asemenea, compania Best Tools deține 15 auto-laboratoare mobile ce oferă servicii de service și mentenanță pe întreg teritoriul țării. Tehnicienii Best Tools sunt profesioniști și foarte bine pregătiți. Aceștia sunt instruiți direct de către furnizori, participând regulat la sesiuni de training în întreaga Europă.

Click – Broșuri Best Tools Company