fbpx

Detalii produse

Categorii produse

Energreen ILF

Gama de mașini Energreen ILF a fost proiectată în principal pentru îngrijirea profesională a spațiilor exterioare mari, cum ar fi curățarea marginilor drumurilor și întreținerea rețelelor naționale de gaz și electricitate etc. Utilajele sunt multifuncționale și pot fi dotate, printre altele, cu brațe telescopice rezistente, cu distanțe de lucru cuprinse între 5.5 și 17 metri, pe care pot fi montate accesorii profesionale pentru îngrijirea spațiilor verzi greu accesibile.

*Pentru cotații de preț, contactează-ne!

Product Description

Utilaje speciale multifuncționale

Utilajele cu autopropulsie hidrostatică ILF au luat naștere din încercarea continuă a inginerilor Energreen de a introduce metode de lucru inovative. Implementarea tehnologiei în utilajele ILF a fost posibilă datorită atenției metodice și constante la necesitățile utilizatorului profesionist, oferindu-i acestuia un produs care să poată răspunde în termeni de calitate, siguranță, confort și performanță.

Siguranță și confort

  • Cabină omologată FOPS-ROPS
  • Parbriz panoramic cu înaltă vizibilitate
  • Ergonomie excelentă a muncii
  • Controlul stabilității

Multifuncțional

Energreen produce brațe telescopice puternice, cu distanțe de lucru cuprinse între 5,5 și 17 metri, unde, pe lângă capul clasic de tăiere, este posibil să se monteze diverse echipamente pentru întreținerea acostamentului oricăror tipuri de drumuri, a albiei râurilor și a zonelor forestiere, pentru mentenanța drumurilor pe timp de iarnă, pentru transportul, încărcarea sau mutarea pământului și pentru întreținerea căilor ferate și a spațiilor din împrejurimea acestora.

Productivitate

  • Mod de lucru în ambele sensuri de mers
  • Manevrabilitate pe toate tipurile de teren
  • Montarea mai multor accesorii în același timp

Calitate

Calitatea utilajelor Energreen este garantată de experianța vastă a producătorului italian. Anii de cercetare și dorința continuă de a oferi clienților utilaje performante au contribuit la crearea unei game cu renume mondial. Cadrul armat din oțel special, componentele certificate, motoarele puternice și eficiente și transmisia hidrostatică Heavy Duty sunt doar câteva dintre elementele care fac din utilajele ILF utile în atât de multe aplicații.

Gama ILF

Gama ILF este compusă din 4 utilaje diferite ca dimensiuni și puteri. Acestea pot efectua zeci de tipuri de lucrări, prin simpla schimbare a accesoriilor, pe tot parcursul anului. Cabina utilajelor le oferă o vizibilitate de 360° operatorilor, pentru un confort sporit și un control total asupra echipamentelor.

 

ILF Kommunal

Energreen ILF KOMMUNAL este o mașină extrem de versatilă, multifuncțională, capabilă să efectueze mai eficient orice acțiune realizată de un tractor comun cu braț telescopic. Această mașină este potrivită pentru aplicațiile din tot parcursul anului, cu echipamente atașate diferite. Utilajul este echipat cu un sistem frontal special care permite schimbul tuturor accesoriilor în câteva minute, cu ajutorul unui singur operator, fără utilizarea unor mijloace de ridicare speciale, totul în deplină siguranță. Energreen ILF KOMMUNAL este o mașină extrem de sigură și fiabilă, în orice mediu de lucru, datorită gamei largi de accesorii. Tractorul este cu siguranță cea mai bună soluție pentru instituții administrative, entități publice, administrații publice locale și nu numai.

ILF ALPHA

Energreen ILF ALPHA (S1500) este alegerea perfectă pentru mai multe tipuri de aplicații. Tractorul a fost proiectat pentru a satisface toate nevoile operatorilor profesioniști. Personalizarea utilajului este posibilă, iar tipul și lungimea brațelor sau puterea motorului nu reprezintă excepții. Rotația cabinei permite lucrul în toate direcțiile, fără a fi necesară rotirea mașinii, reducându-se astfel timpul de lucru și costurile.

ILF ATHENA

Energreen ILF Athena este o mașină de întreținere a spațiilor verzi profesională care, datorită tehnologiilor inovatoare de care dispune, oferă performanțe inegalabile, o flexibilitate deosebită și siguranță operațională. Utilajul este echipat cu un braț telescopic de 15 metri, unde pe lângă capul clasic de mulcire, este posibilă montarea mai multor accesorii. În față este posibilă dotarea mașinii cu un elevator placă de prindere pentru montarea unor accesorii frontale ce pot lucra în același timp cu brațul din dotare. Rotația turelei permite efectuarea acțiunilor în ambele sensuri de direcție, fără a fi necesară manevrarea mașinii, reducând astfel timpul de lucru și costurile.

ILF B2000

Utilajul Energreen ILF B2000 reprezintă tehnologia europeană de ultimă generație în materie de întreținere a spațiilor verzi greu accesibile. Performanțele excelente, flexibilitatea operațională și siguranța în operare recomandă utilajul ca fiind în topul echipamentelor din gama sa în sectorul de întreținere ecologică. Vizibilitatea este un element fundamental în utilizarea corectă a mașinilor destinate cosirii. Energreen ILF B2000 face din această cerință unul dintre punctele sale forte. Parbrizul mare permite operatorului să aibă o vedere validă și totală asupra activității sale. La fel ca și în cazul ILF ATHENA, rotația turelei permite efectuarea acțiunilor în ambele sensuri de direcție, fără a fi necesară manevrarea mașinii, reducând astfel timpul de lucru și costurile.

Iată câteva dintre accesoriile ce pot fi montate pe brațele utilajelor din gama ILF:

Search