Bazându-ne pe experiența obținută în urma diversității instalărilor și intervențiilor realizate de către Departamentul de Service din cadrul Best Tools Company, putem să afirmăm că oferim servicii de înalta calitate. Acest lucru este valabil atât prin intermediul auto-laboratoarelor mobile pentru intervenții „on-site” ,cât și în atelierul de service. Acesta din urmă este dotat astfel încât să fie capabil să asigure orice tip de intervenție pentru toate echipamentele și utilajele comercializate.

 

Suport tehnic

Consultanță, asigurare garanție, furnizare documentație, suport on-line, etc.

Contracte de întreținere

Vă punem la dispoziție contracte integrale de întreținere pentru toate echipamentele. Acestea includ inspecții periodice precum și intervenții în caz de avarii.

 

Click – citește mai multe despre service utilaje salubrizare

Training

  • la fiecare livrare, odată cu punerea în funcțiune, asigurăm gratuit training cu personalul operator;
  • în funcție de cerințele și necesitățile dumneavoastră, asigurăm sesiuni de perfecționare și specializare;
  • în fiecare an organizăm sesiuni de training cu partenerii noștri împreuna cu clienții finali, pentru toate gamele de echipamente și utilaje pe care le importăm.

 

Piese de schimb

  • avem permanent disponibile în stoc o gamă largă de piese de schimb, de origine, precum și consumabile, kit-uri de întreținere etc;
  • programele specializate furnizate de producători ne furnizează informațiile necesare legate de piesele de schimb preventive, care trebuie aprovizionate;
  • livrăm în cel mai scurt timp, în orice zonă din Romania, direct către clientul final.

 

 

Click – citește mai multe despre service generatoare

Acoperire națională

Intervențiile se pot realiza atât în atelierul propriu de service, auto-laboratoarele mobile, dar și prin intermediul rețelei de dealeri, dezvoltată la nivel national.

Proiecte speciale

Asigurăm consultanță pentru proiecte, atât în privința alegerii și dimensionării echipamentelor, cât și a condițiilor speciale de finanțare, transport, instalare și punere în funcțiune etc.

Personal instruit

Tehnicienii Best Tools sunt instruiți direct de către producători, prin workshop-uri și traininguri organizate regulat în întreaga Europă. Astfel, specialiștii Best Tools participă regulat la sesiuni de training organizate de KOHLER-SDMO, BUCHER MUNICIPAL, GEESINKNORBA, MULTIHOG, ENERGREEN și mulți alți producători reprezentați.

Service agreat

Best Tools Company investește în pregătirea tehnicienilor din departamentul service, care parcurg sesiuni de training organizate de producători. Astfel, în cazul multor parteneri, service-ul Best Tools este singurul agreat de producător pentru contractele de garanție și mentenanță. În majoritatea cazurilor, efectuarea acestor acțiuni cu companii neagreate provoacă pierderea garanției producătorului.

Departamentul Service din cadrul Best Tools este pregătit să ofere servicii pentru toate utilajele distribuite:

Pentru programări și alte detalii, nu ezitați să ne contactați. Reprezentanții departamentului Service vă vor oferi toate informațiile de care aveți nevoie.