Bazandu-ne pe experienta obtinuta in urma diversitatii instalarilor si interventiilor realizate de catre Departamentul de Service din cadrul Best Tools Company, putem sa afirmam ca oferim servicii de inalta calitate. Acest lucru este valabil atat prin intermediul auto-laboratoarelor mobile pentru interventii „on-site” ,cat si in atelierul de service. Acesta din urma esta dotat astfel incat sa fie capabil sa asigure orice tip de interventie pentru toate echipamentele si utilajele comercializate.

 

Suport tehnic

Consultanta, asigurare garantie, furnizare documentatie, suport on-line, etc.

Contracte de intretinere

Va punem la dispozitie contracte integrale de intretinere pentru toate echipamentele. Acestea includ inspectii periodice precum si interventii in caz de avarii.

 

Training

  • la fiecare livrare, odata cu punerea in functiune, asiguram gratuit training cu personalul operator;
  • in functie de cerintele si necesitatile dvs, asiguram sesiuni de perfectionare si specializare;
  • in fiecare an organizam sesiuni de training cu partenerii nostri impreuna cu clientii finali, pentru toate gamele de echipamente si utilaje pe care le importam.

 

Piese de schimb

  • avem permanent disponibile in stoc o gama larga de piese de schimb, de origine, precum si consumabile, kit-uri de intretinere, etc;
  • programele specializate furnizate de producatori ne furnizeaza informatiile necesare legate de piesele de schimb preventive, care trebuie aprovizionate;
  • livram in cel mai scurt timp,in orice zona din Romania, direct catre clientul final.

 

 

Acoperire nationala

Interventiile se pot realiza atat in atelierul propriu de service, auto-laboratoarele mobile, dar si prin intermediul retelei de dealeri, dezvoltata la nivel national.

Proiecte speciale

Asiguram consultanta pentru proiecte, atat in privinta alegerii si dimensionarii echipamentelor, cat si a conditiilor speciale de finantare, transport, instalare si punere in functiune, etc.