fbpx

Detalii produse

Categorii produse

Utilaj Mobil pentru Producerea Betonului Bucher Cosmix

Bucher Cosmix este o unitate mobilă unicată de producere a betonului. Combinând capacitatea de a conduce oriunde doriți, cu producerea betonului la fața locului, posibilitățile sunt practic nelimitate. Explorează ”fabrica mobilă de beton” și contactează-ne dacă ai întrebări. Un reprezentant Best Tools îți va răspunde la orice întrebare.

*Pentru cotații de preț și alte detalii, contactează-ne!

Product Description

Problemă

Bucher Cosmix este o alternativă perfectă la metoda clasică de producere și transport al betonului. Metoda clasică presupune producerea betonului într-o unitate fixă, ulterior fiind transportat la locația finală într-un mixer de tranzit. Principala problemă cu care se confruntă producătorii de beton este timpul. Camioanele transportatoare de beton au între 60 și 90 de minute să ajungă la locația finală, deoarece acesta este timpul standard de viață a cimentului – între adăugarea elementelor, amestecare și întărire. Dat fiind faptul că zonele urbane sunt tot mai aglomerate, timpul de 60-90 de minute este unul foarte scurt pentru transport.

Soluție

Bucher Cosmix este soluția perfectă la problemele întâmpinate de producătorii de beton și beneficiari. Betonul, în loc să fie trasportat proaspăt către client, va fi produs pe loc, chiar la șantier, în Bucher Cosmix. Concret, Cosmix este un utilaj mobil pentru producerea betonului, instalat pe un autosasiu, care se poate deplasa oriunde. Acesta permite mixarea cantității exacte de beton dorită. De asemenea, Cosmix dispune și de containere pentru fiecare material în parte. Astfel, camionul nu mai trebuie să se deplaseze înapoi la fabrică pentru a produce ciment. Se economisesc timp și bani.

Tehnologia oferă nenumărate beneficii atât clientului final, cât și proprietarului utilajului.

Cum funcționeazã?

Cosmix este simplu de utilizat.

Nisipul, piatra și cimentul sunt încărcate într-un buncăr fabricat special, cu două rezervoare laterale de apă cu o capacitate de 2400L pentru producție și curățare. Odată la fața locului, operatorul trebuie să aleagă doar rata de producție și calitatea necesară pentru jobul respectiv. Apoi betonul este gata de turnat. Datorită sistemului său software, mixerul mobil de beton Cosmix va asigura cantitatea corectă de nisip și piatră. În cele din urmă, agregatele vor fi unite de aditivii necesari de ciment, substanțe chimice, fibre sau pulbere în melcul de amestecare de mare viteză pentru a crea amestecul dorit. Cosmix poate fi controlat de la distanță, prin telecomandă.

Benificii

Oriunde

Adaptabil și versatil, Cosmix poate fi montat pe o orice tip de șasiu, chiar și pe o remorcă de tren. Timpul nu este un impediment, deoarece produsul este amestecat atunci când ajunge la locație. Acest lucru îl face ideal pentru destinații îndepărtate sau orașe cu un volum mare de trafic imprevizibil.

În orice moment

Cu Cosmix, nu vă mai bazați pe deschiderea fabricii de ciment. Acesta este un aparat care funcționează după programul dvs. și nu depinde de vreme. Betonul este produs pe loc, în orice condiții, în cantitatea dorită.

Orice cantitate

Într-o lume care caută constant eliminarea pierderilor, Cosmix este soluția ideală. Clienții primesc exact cantitatea de beton pentru care au plătit. Cosmix poate produce beton la o viteză de 50mc/ora și are o capacitate maximă de 18 tone.

Mai multe tipuri de beton

Versatilitatea Cosmix înseamnă că puteți crea diferite tipuri de beton din aceeași încărcare. De asemenea, este echipat cu sisteme de aditivi pentru lichide, pulbere și fibre. Acesta poate fi setat să producă mai multe tipuri de beton, folosindu-se cantități diferite din anumite componente.

Aplicații

Bucher Cosmix este practic fără limite. Indiferent de proiect sau aplicație, tehnologia inegalabilă a vehiculului este ceea ce îl face universal. Iată câteva dintre aplicațiile în care Cosmix este ideal:

Montare conducte de petrol si gaze

Bucher Cosmix menține agregatele și apa separate, astfel încât să puteți începe să le amestecați la fața locului. Oricât de lung este drumul, betonul dvs. va fi întotdeauna proaspăt. În cazul instalării conductelor de mare lungime, Cosmix este perfect.

Contractare generală

Crește-ți capacitatea de muncă cu Bucher Cosmix. Utilajul mixează betonul pe loc, lucru ideal în orice proiect de construcții.

Infrastructură

Cosmix este perfect pentru crearea unui amestec de beton specific și consistent, potrivit pentru tranșeele de reumplere, rețelele de conducte de apă și canalizare. Solul excavat poate fi reciclat din nou în amestecul de beton, reducând nevoia de material virgin. Cosmix poate furniza, de asemenea, beton de calitate pentru lucrări de infrastructură, cum ar fi poduri, tuneluri și fibre optice.

Prefabricate

Înțelegem că amestecul pentru betonul tău prefabricat trebuie întotdeauna să fie precis și de înaltă calitate. Este important să vă asigurați că amestecul dvs. este dozat la specificațiile dvs. exacte și că este bine amestecat. Bucher Cosmix poate face exact asta. Și puteți face mai multe mixuri diferite folosind același utilaj, astfel încât nu veți pierde timpul în așteptarea livrării unui lot diferit înainte de a putea începe lucrul.

Lucrări de construcție a drumurilor

Cosmix vă ajută să construiți și să reparați orice tip de drum rapid și eficient, fără a provoca prea multe perturbări în trafic. Cu tehnologia inclusă, Cosmix îndeplinește toate cerințele pentru proiectele urbane, inclusiv infrastructură, borduri, trotuare, autostrăzi și reparații stradale. Toate aceste aplicații necesită beton rapid, fiabil și cu rezistență maximă.

Pavaj

Înțelegem că nu toate proiectele necesită cantități mari. Acesta este motivul pentru care Bucher Cosmix este mixerul perfect pentru orice lucrare de pavaj. Cu Cosmix, puteți opri și porni curgerea betonului, lăsând echipajul dvs. să toarne betonul toarne cantitatea exactă de beton.

Construcție și întreținere feroviară

Proiectele de construcții feroviare, pentru trenuri, metrou și tramvaie, deseori aduc cu ele provocări, ceea ce înseamnă că eficiența este esențială pentru succesul unei lucrări. Deoarece Cosmix poate fi montat pe o remorcă de tren și transportat pe liniile de cale ferată, această unitate permite producția rapidă la fața locului chiar și în cele mai îndepărtate locuri.

Zonele sensibile

În zone sensibile, cum ar fi militare, miniere, aeroporturi și centrale nucleare, sunt necesare controale de securitate amănunțite înainte de a lăsa orice vehicul la fața locului, lucru ce crește durata de așteptare și riscul ca betonul să se întărească. Cu Cosmix, fiind un utilaj mobil de producere a betonului, această problemă dispare, dat fiind faptul că betonul este mixat la fața locului.

Dacă ai întrebări, nu ezita să ne contactezi. Un reprezentant Best Tools îți va oferi toate informațiile de care ai nevoie.

Download PDF

Search