fbpx

Detalii produse

Categorii produse

Turnuri de Lumina

Un turn de lumina este ideal in mai multe tipuri de aplicatii, de la evenimentele culturale pana la organizarile de santier. Daca ai intrebari, nu ezita sa ne contactezi. Specialistii Best Tools sunt aici pentru a-ti oferi toate informatiile de care ai nevoie. Best Tools este dealer exclusiv KOHLER-SDMO in Romania.

*Pentru cotatii de pret si alte detalii despre produs, contacteaza-ne!

Product Description

TURN DE LUMINA SDMO

Turnurile de lumina SDMO reprezinta solutii mobile ideale pentru aplicatii de santier avand o dubla aplicabilitate: alimentarea sculelor si echipamentelor, precum si furnizarea de lumina prin intermediul celor patru proiectoare cu iodura metalica (tehnologie ce ofera o intensitate luminoasa de 3 ori mai mare comparativ cu lampile cu halogen). Acestea au puterea de 1000W fiecare si sunt montate pe turnul de lumina ce se ridica hidraulic la o inaltime de 9 metri si se poate roti la 360 grade.

Turnurile sunt dotate cu motorizare Mitshubishi si alternatoare Mecc-Alte. Pentru o autonomie cat mai indelungata, turnurile de lumina sunt prevazute cu rezervoare de capacitati mari.

 

Turnuri de lumina

Model

Putere [ESP]

Putere [PRP]

Motor

Alternator

Nr. lampi Putere

Nivel zgomot @1m

Autonomie

Panou automat

RL12

11,5 kVA

10,5 kVA

Mitsubishi

MeccAlte

4x1000W

64dB(A)

20 ore

NEXYS

RL16

16 kVA

14.5 kVA

Mitsubishi

MeccAlte

4x1000W

67dB(A)

14 ore

NEXYS

Servicii Post-Vanzare

Best Tools ofera, pe langa grupurile electrogene KOHLER SDMO, servicii complete: consultanta, training, garantii, contracte de mentenanta, gama completa de echipamente adiacente, livrare, montare, punere in functiune. Tehnicienii Best Tools sunt instruiti direct de catre KOHLER-SDMO, participand regulat la sesiuni de training organizate in Brest, Franta. Acoperirea nationala este asigurata de cele peste 15 laboratoare mobile de service. Laboratorul central de service, din Bucuresti, se ridica la randul sau la nivelul asteptarilor create de producatorii premium pe care ii reprezentam.

Search