fbpx

Detalii produse

Categorii produse

Autogunoiera electrica LI-ION Power Pro

Best Tools Company pune mare preț pe utilajele care nu au un impact puternic asupra mediului înconjurător. Astfel, toate utilajele de salubrizare din portofoliu au și o variantă electrică. Explorează autogunoiera electrică Geesinknorba și contactează-ne dacă ai întrebări.

*Pentru cotatii de pret si alte informatii, contacteaza-ne.

Product Description

Autogunoiera LI-ON Power Pro este cea mai verde soluție pe care Geesinknorba o poate oferi. Unitatea este extrem de silențioasă și emisiile precum dioxidul de carbon, oxidul de azot și particulele fine sunt eliminate, lucru foarte benefic în special în zonele urbane dens populate. De asemenea, LI-ON Power Pro asigură o sarcină utilă ridicată datorită bateriilor ușoare cu litiu-ion și, prin urmare, reprezintă topul performanței în domeniul colectării deșeurilor.

Costuri scăzute

Un avantaj important este că LI-ON Power Pro ajută semnificativ la reducerea cheltuielilor. Deși acest vehicul electric poate părea mai scump la cumpărare, pe termen lung costurile de întreținere scad semnificativ datorită faptului că vehiculul are mai puține piese care au nevoie de service.

Standardele viitorului

Acest nou vehicul complet electric de colectare a deșeurilor se pliază perfect pe noile reglementări ce vor deveni active în următorii ani. De exemplu, noile reglementări LEZ – Low Emission Zones (zone cu emisii scăzute) și CAZ – Clean Air Zones (zone cu aer curat) se pregătesc de implementare în deja 220 de orașe din Uniunea Europeană.

Click – Echipamente pentru managementul deșeurilor

Click – contact

Click – Despre departamentul Service

Search