fbpx

Detalii produse

Categorii produse

Autogunoiera Norba Multi Fraction

Seria Norba Multi Fraction propune o solutie practica: colectarea separata a deseurilor municipale. Norba Multi Fraction ofera o gama larga de vehicule flexibile si functii inteligente pentru a ajuta la eficientizarea colectarii si eliminarii acestora. Daca ai nevoie de mai multe informatii, nu ezita sa ne contactezi. Reprezentantii Best Tools iti stau la dispozitie.

*Pentru cotatii de pret si alte detalii, contacteaza-ne.

 

Product Description

Dotate cu sisteme de ultima generatie si avand dimensiuni reduse, autogunoierele Norba raspund cerintelor moderne de eliminare a deseurilor. Pe masura ce lumea devine din ce in ce mai urbanizata, seria Norba Multi Fraction este o solutie practica: colectarea separata a deseurilor.

Incarcatorul din spate este compus din doua compartimente separate si etanse, care pot fi operate independent. Norba Multi Fraction ofera o gama larga de vehicule flexibile si functii inteligente pentru a ajuta la eliminarea responsabila a deseurilor.

Autogunoiere prietenoase cu mediul

Deoarece majoritatea clientilor nostri seteaza trenduri in revolutionarea managementului deseurilor, autogunoierele Norba stimuleaza inovatia. Prin capacitatea de a colecta si gestiona in mod individual deseurile, utilizarea incarcatorului din spate genereaza oportunitati de reciclare avansate. Incarcatorul din spate multifunctional standard este alcatuit din doua compartimente etanse, fiecare avand propriul mecanism de presare. Acest lucru asigura faptul ca nu exista niciun risc de contaminare incrucisata, nici macar atunci cand deversati deseurile la depozitul de deseuri sau in incinerator.

Un alt element ecologic este sistemul SmartPack, care necesita o cantitate minima de energie de la motor pentru o functionare eficienta. Cu acest sistem, puteti sa va optimizati colectarea deseurilor la o eficacitate maxima raportata la consumul de combustibil, astfel sa lucrati mai ecologic.

Flexibilitate marita

Cu seria Multi Fraction puteti colecta simultan doua fractii diferite. Daca doriti sa separati in continuare colectarea deseurilor, aceasta unitate este alegerea ideala. Optional, puteti adauga un suport de colectare a deseurilor intre caroserie si cabina acestui incarcator pentru spate. In timp ce diferite zone de colectare prezinta diferite tipuri si cantitati de deseuri, am proiectat incarcatorul din spate pentru a fi flexibil cu aceasta cerere. Prin urmare, volumul corpului variaza intre 11 si 24 m3. Autogunoierele sunt flexibile si sigure, fiind fabricate din otel de inalta rezistenta pentru a imbunatati aceste calitati. Acestea sunt dotate cu panouri de control inteligente pentru a oferi o operatiune cat mai sigura posibil.

Daca ai intrebari legate de autogunoiera cu sistem de colectare separata a deseurilor, contacteaza-ne.

Search