fbpx

Detalii produse

Categorii produse

Autogunoiera electrica LI-ION Power

Misiunea Best Tools, pentru următoarea perioadă, este de a distribui un număr cât mai mare de utilaje cu emisii ZERO. Explorează toată gama de utilaje electrice pentru salubrizare și contactează-ne dacă ai întrebări.

*Pentru cotatii de pret si alte informatii, contacteaza-ne.

Product Description

Autogunoiera LI-ON Power folosește o tehnologie inovatoare bazată pe baterii litiu-ion. Pachetul de baterii alimentează corpul și ascensorul. Sarcina utilă rămâne ridicată datorită tehnologiei inteligente a bateriilor și, fiind parțial acționată electric, colectarea și compactarea deșeurilor se face aproape fără zgomot. De asemenea, bateria cântărește doar 600 kg și este proiectată foarte inteligent, fiind extrem de compactă, pentru a îmbunătăți și mai mult sarcina utilă a vehiculului și a capacității.

Performanță

Bateria poate fi reîncărcată automat în timp ce conduceți asigurând o putere completă și o performanță excelentă. Este necesar să reîncărcați bateria săptămânal, conectând-o la rețeaua de electricitate, pentru a echilibra și îmbunătăți durata de viață. LI-ON POWER pe șasiu hibrid oferă cele mai bune rezultate de mediu.

Pentru mai multe detalii, nu ezita să ne contactezi. Noi îți vom oferi toate informațiile de care ai nevoie.

Click – Echipamente pentru managementul deșeurilor

Click – contact

Click – Despre departamentul Service

Search