fbpx

Detalii produse

Categorii produse

Sararita electrica Bucher Phoenix

Phoenix Electra este o sărătiță electrică performantă și prietenoasă cu mediul înconjurător. Aceasta poate fi montată și pe un șasiu electric, formând astfel un utilaj de deszăpezire complet electric. Studiază utilajul și contactează-ne dacă ai întrebări.

*Pentru cotatii de pret si alte detalii, contacteaza-ne!

Product Description

Prima sărăriță 100% electrică

Phoenix Electra este primul împrăștietor profesional 100% electric și reprezintă angajamentul Bucher Municipal si Best Tools pentru un viitor sustenabil. Marea provocare a fost dezvoltarea unei soluții ”verzi” care să păstreze cele mai înalte performanțe tipice produselor Bucher. Rezultatul este cel așteptat: un echipament revoluționar capabil să respecte cele mai stricte cerințe ale pieței, fără compromisuri în ceea ce privește preformanțele și să ridice standardul la un nivel superior.

Eficiență

Pe sărătița electrică Phoenix, un sistem electric de înaltă eficiență de 48V înlocuiește sistemele hidraulice tradiționale, cu baterii de litiu și motoare fără perii cu invertor dedicat și integrat. Această soluție evită pierderile de energie și permite absorbții și gestionări independente și proporționale de energie pentru fiecare motor.

Precizie

Mai mult, tehnologia litiu permite încărcarea parțială a bateriei în timpul operațiunii de reumplere a sării, chiar dacă bateria nu este încărcată. Mai mult, vehiculul transportor (șasiul pe care este montată sărătița) nu are nevoie de nicio modificare, deoarece acest echipament nu trebuie conectat la camion. Sărărița este un echipament „plug and play” care poate fi montat pe orice camion având o capacitate de încărcare adecvată. Sistemul de control este proiectat pentru a permite precizia maximă de reglare, rezultând în operațiuni de împrăștiere extrem de precise.

Potrivită și în mediul urban

Ceea ce face Electra foarte special, este sustenabilitatea atât în ​​ceea ce privește poluarea mediului / zgomot, cât și economisirea de timp. Este mult mai silențioasă în comparație cu sărărițele tradiționale, are impact zero asupra mediului înconjurător și are nevoie de întreținere minimă pe parcursul vieții. Această soluție o face deosebit de potrivită pentru zonele urbane, unde reducerea zgomotului și a poluării joacă un rol principal, dar acordă, de asemenea, cel mai mic cost pentru ciclul de viață tuturor utilizatorilor.

Personalizare

Bucher Municipal oferă o gamă largă de dotări suplimentare. Best Tools poate personaliza fiecare utilaj de deszăpezire în funcție de necesitățile clienților. Astfel, fiecare sărăriță care este distribuită către clientul final este perfect pregătită să înfrunte provocările specifice fiecărei situații.

Click – Utilaje deszăpezire

Click – Despre departamentul Service

Click – Contact

Search