fbpx

Detalii produse

Categorii produse

Automaturatoare electrica Bucher CityCat V20e

Best Tools Company își propune să distribuie în România utilaje și echipamente cât mai puțin poluante, produse în conformitate cu cele mai înalte standarde de emisii de noxe și insonorizare. În cazul de față, fiind vorba despre un utilaj de salubrizare complet electric, emisiile de noxe ies total din discuție, iar poluarea fonică este mult diminuată. Iată măturătoarea stradală electrică Bucher CityCat V20e:

*Pentru cotații de preț și alte detalii despre automaturătoare, nu ezita să ne contactezi.

Product Description

Tradiția întâlnește inovația

La exterior, CityCat V20e (vehicul electric) are aceleași dimensiuni și aceeași excelentă manevrabilitate ca și standardul CityCat V20, cu motor termic. De asemenea, are aceeași capacitate impresionantă – un buncăr de 2m3 și o sarcină utilă de 2100 kg, aproape aceeași sarcină ca modelul de bază, cel dotat cu motor diesel. Funcționarea vehiculului și a periilor este, de asemenea, aceeași, astfel că șoferii pot face tranziția de la un model cu motorizare termică la modelul complet electric fără probleme.

Repere tehnice

Bucher CityCat V20e este prima mașină de măturat electrică compactă din gama de 2m3. O baterie cu litiu-ion oferă opt ore de funcționare la standarde normale. Mai silențioasă, cu emisii zero și cu un cost de întreținere mult mai mic decât cel al automăturătorilor cu motoare termice, noua măturătoare electrică CityCat V20e reprezintă un veritabil candidat pentru majoritatea companiilor și autorităților dependente de un astfel de utilaj de salubrizare. Pe scurt, automăturătoarea electrică de 2m3 de la Bucher Municipal este ecologică, are un cost aferent deținerii (cost of ownership) mult mai scăzut decât automăturătorile clasice, este mai ușor de întreținut și foarte prietenoasă cu mediul înconjurător.

Performanță

CityCat V20e este echipat cu un acumulator Bucher de 63 kWh proiectat special pentru acest model, care are capacitatea de oferi peste 8 ore de funcționare continua în regim de lucru. Puternică, dar prietenoasă cu mediul înconjurător, măturătoarea poate fi folosită chiar și la ore târzii, poluarea fonică fiind extrem de redusă. CityCat V20e dispune de tehnologii de ultimă generație, reduce la minimum daunele produse mediului înconjurător și, în același timp, oferă puterea necesară în orice situație.

Manevrabilitate

Direcția articulată oferă o agilitate excepțională, manevrabilitate perfectă și stabilitate direcțională maximă, permițându-i șoferului să se concentreze pe deplin asupra operațiunii de măturare stradală. Sistemul articulat de direcție, în combinație cu peria frontală, fac din CityCat V20e un utilaj perfect pentru curățarea unei varietăți de spații, de la cele mai înguste alei până la locuri deschise.

Confort și siguranță

Noua cabină cu design ergonomic și testată ROPS, împreună cu sistemul de suspensii inovativ asigură o experiență unică de conducere. Utilizarea eficace a utilajului de măturat este asigurată de un concept simplu, dar extrem de eficient: operarea funcțiilor măturătorii cu o singură mână. Sistemul de control „Smart-Con”, accesat prin intermediul display-ului cu touch screen Csense îl invită pe operatorul utilajului într-o nouă eră a controlului intuitiv al funcțiilor automăturătorilor, unde se pune accentul pe siguranța și confortul șoferului.

De reținut:

  • Direcție articulată
  • Sarcină utilă de 2.1 t
  • Lățime de măturare de 2700mm
  • Baterie Li-ion de 63 kWh
  • Viteză maximă de rulare de 50 km/h
  • Buncăr de 2m³
  • Bazin de apă de 425 l

Certificare PM:  4 Stele (maximum) la testele PM 2.5 / PM10 

Protejarea mediului înconjurător

Prin utilizarea unei singure automăturători electrice Bucher CityCat V20e în locul unei mașini de măturat diesel din aceeași gamă, se reduc emisiile de CO2 cu aproximativ 26 de tone pe an. Astfel, mașinile de măturat electrice sunt soluția perfectă pentru aglomerările urbane contemporane, acestea confuntându-se tot mai mult cu probleme de calitate a aerului.

Dotări

Automăturătoarea Bucher CityCat V20e dispune de o varietate de accesorii cu care este dotată în varianta standard sau pot fi alese opțional:

Furtunul de aspirare este foarte util în spațiile inaccesibile măturătorii. Acesta oferă o putere de aspirare mare. Ajustarea pozițiilor periilor este o caracteristică importantă a măturătorilor Bucher. Prin poziționarea corectă a acestora, măturarea poate fi mult mai eficientă. A treia perie mărește semnificativ lățimea de măturare și flexibilitatea de măturare. Poate fi rotită spre stânga și dreapta și este protejată de impact. CityCat V20e poate fi echipat cu un sistem de recuperare a apei, astfel încât timpul de funcționare al vehiculului să poată fi mărit și emisiile de praf minimizate. De asemenea, automăturătoarea poate fi echipată cu pompe de apă de 20 bari sau 120 bari cu lance cu pistol și tambur retractabil automat, oferind șoferului o gamă extinsă de posibilități de curățare.

Pentru detalii suplimentare și cotații de preț, contactează-ne! Un reprezentant Best Tools îți va oferi toate detaliile de care ai nevoie și, dacă este necesar, te va ghida către mașina de măturat perfectă pentru necesitățile tale.

Click – Utilaje pentru salubrizare

Click – Despre departamentul Service

Click – Contact

Search