fbpx

Detalii produse

Categorii produse

Sararite pentru tractor Bucher TRACON

Descopera sararitele pentru tractor Tracon de la Bucher. Seria Tracon cuprinde 3 tipuri de sararite, cu specificatii diferite. Exploreaza echipamentele si contacteaza-ne daca ai intrebari. Un reprezentant Best Tools iti va oferi toate detaliile necesare.

*Pentru cotatii de pret si alte informatii, contacteaza-ne.

Product Description

Cu capacitati ale buncarelor cuprinse intre 0,14 m3 si 2,5 m3, sararitele pentru tractoare din gama Tracon sunt special concepute pentru a fi usor de instalat si operat, totul in timp ce ofera performante maxime.

Calitate

Sararitele pentru tractoare sunt robuste si fiabile. Fiind construite din cele mai bune materiale, acestea reprezinta o investitie pentru viitor, costul total aferent posesiei fiind unul mic. Bucher, producatorul elvetian de utilaje pentru deszapezire si salubrizare, inoveaza constant si reuseste sa dezvolte solutii din ce in ce mai eficiente.

Versiuni

Gama Tracon cuprinde 3 sararite:

  • Tracon: versiune disponibila cu capacitati intre 0,5 si 2,5 m3. Se remarca prin calitatea elementelor din care este construita, vizibilitatea pe care o ofera, centru de greutate jos, poate fi echipata cu chit pentru sare umeda, vopsea speciala si multe componente din otel inoxidabil.
  • Tracon Vs: versiune disponibila cu capacitati intre 1,2 si 2,5 m3. Aceasta sararita pentru tractor este dotata cu functie de autoincarcare si poate fi montata atat pe spatele tractorului, cat si pe partea frontala a tractorului. Centru de greutate jos, usor de instalat pe tractor, sistem de dozaj cu reglare, multe componente din inox si vopsea speciala.
  • Tracon R: : versiune disponibila cu capacitati intre 0,14 si 0,20 m3. Aceasta sararita pentru tractor dispune de un cadru robust din otel, poate fi incarcata cu usurinta, are un sistem manual de reglare a cantitatii imprastiate de material antiderapant, se poate monta foarte usor pe tractor.

Pentru mai multe detalii, contacteaza-ne. Un reprezentant Best Tools iti va oferi toate informatiile de care ai nevoie si te va ajuta sa alegi sararita de tractor potrivita pentru actiunile tale.

Search