fbpx

Detalii produse

Categorii produse

Echipamente dezinfectie santier

Iata două echipamente care pot fi utile în timpul reluării activităților pe șantiere. Acestea sunt concepute pentru a curăța ghetele și utilajele mici și mijlocii, dar în contextul pandemiei, sistemele pot fi alimentate cu substanțe dezinfectante.

*Pentru cotatii de pret si alte informatii, contacteaza-ne.

Product Description

X-BOOT

Acest sistem este special conceput pentru a spăla ghetele personalului de pe șantiere. Accentul este pus pe consumul foarte redus de apă și substanțe dezinfectante, acestea fiind reutilizate cu până la 100%. Chiar dacă X-Splash este destinat simplei curățări a ghetelor muncitorilor, sistemul este deosebit de util și în contextul pandemiei mondiale create de noul COVID-19. În perioada în care se reiau activitățile pe șantiere, simpla alimentare a X-Boot cu substanțe dezinfectante transformă sistemul într-un extrem de util dezinfectant de ghete.

X-SPLASH

Este un echipament creat pentru a spăla utilajele mici și mijlocii de pe șantiere. La fel ca și X-Boot, acesta refolosește apa în proporție de aproape 100% și poate fi foarte util în procesele de dezinfecție, imperative în contextul pandemiei.

Specificații

Aceste echipamente sunt complet electrice și dispun de o tehnologie care permite reciclarea apei cu 100%, fiind unicate din această perspectivă.

Dacă ai întrebări sau nelămuriri, nu ezita să ne contactezi.

Search