fbpx

Detalii produse

Categorii produse

Sistem dezinfecție ambulanțe

Dispozitivul creat de Santoemma, unul dintre cei mai importanți producători de echipamente pentru curățenie și dezinfecție, ajută la producerea și împrăștierea de „ceață uscată” formată din soluții dezinfectante. Particulele din care este formată ceața, fiind de dimensiuni extrem de mici, ajung în toată încăperea, dezinfectând astfel întreg interiorul ambulanței.

*Pentru cotații de preț și informații suplimentare, nu ezitați să ne contactați.

Product Description

Cum funcționează?

În această perioadă dificilă, dezinfecția interioarelor ambulanțelor este mai importantă ca niciodată. Prezența obiectelor și a instrumentelor electronice fac ca aceste acțiuni să fie deosebit de dificile și solicitante, deoarece nu permite simpla pulverizare a substanțelor chimice igienizante sub formă lichidă. Santoemma a creat soluția perfectă pentru această situație dificilă. A creat dispozitive care permit producerea și împrăștierea în vehicule de „ceață uscată” pentru dezinfecție, cu particule de 7 microni.

Eficiență

Curățarea profundă a ambulanței este obligatorie la intervale determinate de timp, atunci când se golește interiorul vehiculului și se realizează o acțiune amlpă de dezinfecție. Dar, în același timp, interiorul ambulanțelor trebuie igienizat după transportul fiecărui pacient. Exact pentru aceste acțiuni zilnice și repetitive a fost creat dispozitivul care împrăștie „ceață uscată” igienizantă. Ambulanța este complet umplută cu „ceață uscată” în doar 2-3 minute. Ceața este lăsată să acționeze aproximativ 15-20 de minute pentru a-și efectua acțiunea de igienizare. Particulele chimice, de numai 7 microni, pot acționa în fiecare punct fără a uda suprafețele, protejând astfel și aparatura electronică.

Siguranță

Operatorul nu intră în contact cu suprafețele și, prin urmare, lucrează în condiții de siguranță igienică maximă.

Aparatul Santoemma Fogger@7microns

Aparatul poate fi livrat în două versiuni:

 • Conectat la priză (220V)
 • Cu baterii

Fogger@7micron este un dispozitiv special conceput pentru a nebuliza o substanță chimică igienizantă sub formă de „ceață uscată” (dry fog). Această ceață este formată din particule cu diametrul de până la 7 microni și poate pătrunde în cele mai înguste locuri din interiorul ambulanțelor.

Aparatul are un cărucior încorporat – pentru transportarea recipientelor care conțin substanțele dezinfectante. De asemenea, dispozitivul pentru dezinfecția ambulanțelor este echipat cu o extensie de 10 metri care permite utilizarea nebulizatorului la distanță (10 m) față de aparatul în sine. Astfel, nebulizatorul poate fi amplasat în interiorul ambulanței, iar restul dispozitivului poate fi lăsat afară.

Substanțe chimice dezinfecție

Alături de dispozitive, se pot livra și substanțele pentru igienizare. Există două soluții propuse de producător:

 • SANI-SPRAY: Produs special de dezinfectare pe bază de alcool și clorură de benzalconiu, rezervor de 5 litri. Consum mediu de 4g/m3, pH 100.
 • OXY-SPRAY: Produs special de dezinfectare pe bază de peroxid de hidrogen, rezervor de 5 litri. Consum mediu de 4g/m3, pH 4.

Aplicații

Dispozitivul poate fi folosit și pentru igienizarea altor încăperi, pe lângă interiorul ambulanțelor:

 • case de bătrâni, spitale, școli, hoteluri, pensiuni;
 • spa-uri, centre de wellness, centre sportive, săli de sport, piscine;
 • săli de expoziții, stadioane, arene, cantine, cazinouri;
 • cafenele, autogări, toalete publice municipale;
 • feriboturi, nave de croazieră, iahturi, bărci private;
 • gări, aeroporturi, trenuri, avioane, autobuze, tramvaie, metrou;
 • centre comerciale, magazine, farmacii, birouri, ateliere mecanice, fabrici;
 • companii de producție de alimente gătite, companii de catering, măcelării, brutării;
 • vehicule pentru transportul alimentelor.

Pentru detalii suplimentare, nu ezita să ne contactezi. Un reprezentant Best Tools îți va oferi toate informațiile de care ai nevoie pentru a te asigura că faci alegerea corectă.

Search