fbpx

Detalii produse

Categorii produse

Masina dezinfectie Kilo Sanitizing

RCM Kilo Sanitizing este o mașină de spălat pardoseli îmbunătățită și dotată cu sistem de dezinfecție performant. Echipamentul este ideal pentru dezinfectarea spațiilor interioare.

*Pentru cotatii de pret si detalii suplimentare, nu ezita sa ne contactezi.

Product Description

Spală, usucă și dezinfectează în același timp

RCM Kilo Sanitizing este o mașină de spălat pardoseli multifucțională, special concepută pentru a fi folosită la acțiunile de curățenie și dezinfecție a spațiilor interioare. Kilo combină perfect cele trei funcții: spălare, dezinfecție, uscare.

Mașina este dotată cu un rezervor separat pentru soluția de dezinfecție. Astfel, echipamentul permite simultan atât operarea în modul de spălare a podelei, cât și pulverizarea soluției de igienizare, care este activă în timp pentru a neutralizarea totală a bacteriilor.

Dotări suplimentare

Mașina de spălat, igienizat și uscat pardoseli și alte suprafețe este dotată și cu o lance de mână, ideală pentru dezinfectarea suprafețelor greu accesibile. Astfel, cu ajutorul acesteia, se pot dezinfecta suprafețe care ar putea transporta microbi și virusuri, cum ar fi uși, mânere, coșuri de gunoi etc.

Proiectul Back To Work

Proiectul #RCMBACKTOWORK a fost lansat în 2020 și include conceperea și producerea de sisteme de igienizare (mașini și dispozitive) care pot fi folosite pentru prevenirea si combaterea COVID-19.

Dacă ai întrebări, nu ezita să ne contactezi. Un reprezentant Best Tools te va ghida către echipamentul perfect pentru acțiunile de curățenie și dezinfecție pe care le plănuiești.

Search