fbpx

Detalii produse

Categorii produse

Masina de spalat si dezinfectat pardoseli

Best Tools Company distribuie echipamente și utilaje special concepute pentru dezinfectarea diferitelor suprafețe. Eliminarea virusurilor, inclusiv COVID-19, este prioritară în această perioada. Explorează produsul, iar dacă ai întrebări, contactează-ne! Un reprezentant Best Tools Company îți va oferi toate detaliile și te va ghida, dacă este cazul, către echipamentul/utilajul de dezinfectare perfect pentru necesitățile tale.

*Pentru cotatii de pret, contacteaza-ne.

Product Description

Echipamente electrice de spălat și dezinfectat pardoseli ce folosesc o tehnologie care generează și catalizează ozon, ideale pentru combaterea bacteriilor, virusurilor, inclusiv COVID-19, mucegaiului și a mirosurilor neplăcute.

Dezinfecție eficientă

Aceste mașini de spălat pardoseli nu doar curăță suprafețele, ci le și dezinfectează, eliminând în acest proces 97% dintre bacteriile aflate pe pardoseli. Sistemul ECO3 SANITIZING, cu care sunt dotate mașinile de spălat pardoseli RCM MEGA II, elimină costurile de igienizare, reduce drastic costurile de curățare, crește siguranța operatorului și protejează mediul înconjurător.

Tehnologie avansată

Mașina RCM echipată cu tehnologia ECO3 oferă performanțe pe orice tip de pardoseală. Dotată cu un rezervor pentru substanțe dezinfectante de 90 l și cu o suprafață de curățare cu lățimi între 70cm și 80cm, mașina de spălat și dezinfectat pardoseli este perfectă pentru spații de diferite dimensiuni (2000 – 5000m²). Echipamentul este silențios, iar bateriile îi oferă o autonomie mai mult decât suficientă.

*Dacă ai întrebări, nu ezita să ne contactezi. Un specialist Best Tools îți va oferi toate detaliile de care ai nevoie.

 

Search