fbpx

Detalii produse

Categorii produse

Maturatoare urbana Itala 135

Masina de maturat TSM ITALA 135 colecteaza mizeria cu o perie centrala, situata in spatele celor doua perii frontale. Este foarte silentioasa si poate fi folosita pentru curatarea parcarilor, a curtilor, a trotuarelor si a locurilor greu accesibile. Pentru detalii suplimentare, nu ezita sa ne contactezi. Un reprezentant Best Tools iti va oferi toate detaliile de care ai nevoie.

*Pentru cotatii de pret si alte informatii, contacteaza-ne.

Product Description

Maturatoare Urbana ITALA 135

ITALA 135 colecteaza mizeria cu o perie centrala, situata in spatele celor doua perii frontale. Este foarte silentioasa si poate fi folosita pentru curatarea zonelor publice si private, inclusiv a trotuarelor. Maturatoarea urbana ITALA 135 permite si colectarea deseurilor mai voluminoase printr-un furtun detasabil ce poate ajunge in zonele mai putin accesibile.

Maturatoarea urbana ITALA 135 poate fi folosita cu sau fara om la bord, in functie conditiile de lucru.

Specificatii

Maturatoarea este disponibila in doua variante: cu motorizare termina si electrica. Dimensiunile sale sunt reduse, fapt ce o fac perfecta si pentru spatiile restranse. Manevrabilitatea maturatorii este impresionanta, la fel si capacitatea buncarului de reziduuri si viteza de functionare. Performanta echipamentului de curatenie urbana se remarca prin capacitatea de lucru: pana la 6500mp/h.

Aplicatii

Masina de maturat este perfecta pentru curatarea tuturor spatiilor exterioare de dimensiuni mici si medii. Aceasta este folosita la nivel global pentru maturarea trotuarelor, a aleilor din parcuri, a strazilor pietonale, a strazilor inguste, a parcarilor, a curtilor de dimensiuni medii si mari etc.

Contacteaza-ne pentru mai multe detalii.

Click – Contact

Click – Utilaje salubrizare

Click – Despre departamentul Service

Search