fbpx

Detalii produse

Categorii produse

Automaturatoare electrica Bucher CityCat VS20e (3.5 t)

Noua măturătoare electrică de la Bucher Municipal – eficientă, mai ușoară și mai mobilă. Automăturătoarea oferă o aspirare îmbunătățită, conectivitate, confort sporit și, nu în ultimul rând, sustenabilitate. Dezvoltată de inginerii Bucher – cel mai important producator de automăturători din lume.

*Pentru cotații de preț și alte detalii, nu ezita să ne contactezi.

Product Description

Utilizabilă în regim continuu, cea de a doua generație de maturători electrice, acum disponibilă și cu o greutate brută de 3,5 t, oferă un echilibru perfect între capacitatea de încărcare și performanța de măturare și aspirare. Având masa scăzută, utilajul poate fi condus cu permis de conducere categoria B.

Faceți cunoștință cu CityCat VS20e

Utilajul de salubrizare este dotat cu baterii personalizate de 45 kWh, ce îi oferă măturătorii capacitatea de a fi folosită pentru cel puțin 6 ore în modul de lucru. Inginerii au obținut valori echilibrate între sarcina utilă, rezervorul de apă și buncărul de colectare. Măturătoarea se adaptează la toate condițiile, fiind utilă în aplicații simple, dar și solicitante, atât în locuri greu accesibile cât și în spații deschise mari.

Manevrabilitate

Direcția articulată îi oferă utilajului o agilitate excepțională, manevrabilitate impresionantă și o stabilitate direcțională maximă, permițându-i operatorului să se concentreze pe deplin asupra acțiunilor de curățenie. Utilajul se poate strecura prin alei greu accesibile.

Confort și siguranță

Noua cabină cu design ergonomic și testată ROPS, împreună cu sistemul de suspensii inovativ asigură o experiență unică de conducere. Utilizarea eficace a utilajului de măturat este asigurată de un concept simplu, dar extrem de eficient: operarea funcțiilor măturătorii cu o singură mână. Sistemul de control „Smart-Con”, accesat prin intermediul display-ului cu touch screen Csense îl invită pe operatorul utilajului într-o nouă eră a controlului intuitiv al funcțiilor automăturătorilor, unde se pune accentul pe siguranța și confortul șoferului.

De reținut

  • Direcție articulată
  • 5 tone masă și sarcină utilă de o tonă
  • Lățime de măturare de 2700 mm
  • Poate fi condusă cu permisul de conducere categoria B
  • Baterie Li-ion de 45 kWh
  • Buncăr de 2mc
  • Rezervor de apă de 425 l
  • Conformă cu normele PM2.5/10

Automăturătoare complet electrică

Bucher Municipal a dezvoltat un pachet de baterii personalizate, adaptate vehiculului. Dispozitivele au un impact minim asupra mediului, iar zgomotul produs este extrem de scăzut. Acumulatorul oferă o autonomie în modul de lucru de cel puțin 6 ore. Încărcătorul de 22 kW din dotare asigură încărcarea completă a bateriilor în 2-3 ore în orice stație publică de încărcare a mașinilor electrice.

Alte caracteristici

Mașina are o capacitate mare de aspirare chiar și când discutăm despre obiecte mari. Capul de aspirare nu atinge niciodată pământul, fiind proiectat astfel încât să ofere performanțe unice. Buncărul de colectare a mizeriei este construit din oțel înoxidabil. Motor standard cu 3 cilindri și 45 kW, Stage V.

Dotări și opțiuni

Roți late și solide pentru o suprafață mare de contact cu solul, pentru a preveni scufundarea vehiculului atunci când este operat în zone fără asfalt. De asemenea, toate periile, inclusiv cea de a treia (opțională) se pot manevra cu ușurință. Mașina poate fi dotată cu pistol cu lance cu presiune de 120 de bari, pentru curățarea spațiilor în care măturătoarea nu are acces. CityCat VS20 poate fi dotată cu cruise control.

Pentru detalii suplimentare, nu ezitați să ne contactați.

Search