fbpx

Detalii produse

Categorii produse

Automaturatoare electrica Bucher V65e

Best Tools Company își propune ca în viitorul apropiat să facă trecerea de la distribuirea de utilaje cu motor termic la cele complet electrice, cu ZERO emisii. Automăturătoarea Bucher V65e este un exemplu perfect în această direcție. Suprastructura electrică poate fi montată pe șasiu electric.

*Pentru cotații de preț și alte detalii, contactează-ne!

Product Description

Suprastructura Bucher V65e este complet electrică, oferind o soluție perfectă pentru companiile și municipalitățile care doresc să elimine emisiile de CO2 în perioada următoare.

Performanțe ridicate

S-au a investit foarte multe resurse în conceperea acestei suprastructuri, iar performanțele utilajului dovedește că eforturile companiei Bucher Municipal nu au fost în zadar. Măturătoarea este dotată cu baterii litiu-ion ce sunt capabile să asigure măturarea și aspirarea a peste 200km de străzi. Încărcarea bateriilor este rapidă, acestea ajungând la 100% în aproximativ 4 ore. Mașina de măturat este dotată și cu un sistem de gestionare a bateriei, un sistem ce echilibrează temperatura din interiorul acesteia fără a fi necesară răcirea cu lichid.

Automăturătoarea V65e dispune de frânare regenerativă, mai exact, atunci când pedala de accelerație este eliberată, motorul de tracțiune va trece la frânare regenerativă. Energia creată va fi utilizată pentru reîncărcarea bateriilor (atunci când capacitatea bateriei este mai mică de 90%).

Fiabilitate

Gama V oferă o productivitate excelentă, comparabilă cu cea a gamei standard dar, în același timp, elimină multe posibile defecțiuni tehnice din ecuație. Această fiabilitate, combinată cu performanțele mari de aspirație și ușurința efectuării eventualelor ajustări, fac din automăturătoarea Bucher V65e un utilaj de salubrizare excelent.

Fiecare V65e este echipat cu un hardware de diagnosticare la distanță, care permite asistență tehnică îmbunătățită de la distribuitorul Bucher, în cazul României acesta fiind Best Tools. Codurile de defecțiune ale măturatoarelor pot fi cercetate prin cloud pentru a ajuta la reducerea timpului de oprire a utilajului.

Costuri totale mici aferente proprietății utilajului (cost of ownership)

Costul achiziționării utilajelor este doar primul pas. Acestea necesită investiții periodic. În cazul mașinilor de măturat electrice, însă, aceste investiții aferente mentenanței sunt mult mai mici. Astfel, costul total al măturătorii va fi mai mic în cele din urmă la achiziționarea unui utilaj electric, chiar dacă prețul de achiziție este mai ridicat. În plus, măturătoarea electrică își păstrează mai bine valoarea, lucru important în cazul în care se dorește revânzarea.

Certificare PM:  4 Stele (maximum) la testele PM 2.5 / PM10 

Personalizare

Bucher oferă o gamă largă de dotări suplimentare. Best Tools poate personaliza fiecare măturătoare în funcție de necesitățile clienților. Astfel, fiecare mașină de măturat care este distribuită către clientul final este perfect pregătită să înfrunte provocările specifice fiecărei situații.

Dacă dorești să primești mai multe detalii despre automăturătoare, nu ezita să ne contactezi. Un reprezentant Best Tools Company îți va oferi toate informațiile.

Click – Utilaje pentru salubrizare

Click – Despre departamentul Service

Click – Contact

 

Search