fbpx

Detalii produse

Categorii produse

Automaturatoare Bucher V50

Automăturătoarea Bucher V50 oferă cele mai ridicate performanțe de aspirare, este robustă, se descurcă exemplar în toate tipurile de aplicații și este prietenoasă cu mediul înconjurător. Descoperă mașina de măturat, iar dacă ai întrebări, nu ezita să ne contactezi.

*Pentru cotații de preț și consultanță, contactează-ne! Reprezentanții Best Tools îți vor oferi toate detaliile.

 

Product Description

Putere și performanță

Bucher V50 este o suprastructură automăturătoare destinată montării pe șasiu de camion. Gama V numără unele dintre cele mai fiabile utilaje de salubrizare din lume, reprezentată de măturători performante montate pe șasiu.

Ultimele modele din gama Bucher V sunt rezultatul a peste 50 de ani de evoluție și îmbunătățire continuă, evoluție ce a avut ca scop alinierea cu cerințele celor mai exigenți clienți. Cu măturatorile adaptate pentru a funcționa în multe medii specifice, Best Tools Company, prin intermediul Bucher Municipal, poate oferi o gamă largă de produse și opțiuni ce asigură performanțe maxime în orice aplicație.

Proiectată să dureze

Automăturătoarea Bucher V50 oferă cel mai mic cost aferent posesiei (total cost of ownership) în comparație cu alte utilaje din gama sa. Pentru a se prelungi timpul mediu de lucru, utilajul este dotat cu un rezervor de apă auxiliar de 190 litri. Suprastructura este concepută astfel încât să protejeze componentele mecanice ale șasiului, scopul fiind de a reduce costurile de întreținere prin eliminarea unor posibile defecte tehnice. Acest lucru se aplică și la sistemul de aspirare, care este compus din mai puține elemente, tot pentru a scurta lista de piese ce se pot strica. Bucher V50 iese în evidență prin cele mai mici emisii de noxe și costuri de funcționare.

Impact redus asupra mediului

Automăturătorile din gama V sunt echipate cu elemente care ajută la diminuarea zgomotului emis, prin capsularea motorului auxiliar și a carcasei ventilatorului și prin montarea unor palete de atenuare a zgomotului in sistemul de evacuare a aerului. Zgomotul care ajunge la șoferi este sub 75 dB (A) la turații maxime (în funcție de șasiu), creând un mediu de operare mai sigur atât pentru șofer, cât și pentru pietoni. Motorul poate fi setat la turații mai mici pentru măturat nocturn, ceea ce reduce nivelul de zgomot cu 50%.

Certificare PM:  4 Stele (maximum) la testele PM 2.5 / PM10 

Productivitate și fiabilitate

Automăturătoarea Bucher V50 asigură echilibrul ideal între performanță, impactul asupra mediului înconjurător și costul redus aferent posesiei. Mașina de măturat este potrivită pentru lucrul în orice tip de aplicație și oferă beneficii care îi susțin succesul mondial. Bucher V50 este dotată cu opțiuni de operare interactive, care ușurează lucrul operatorilor.

Dacă ai întrebări sau dorești să studiezi toate datele automăturătorii Bucher V50, nu ezita să ne contactezi.

Search