fbpx

Detalii produse

Categorii produse

Suprastructuri interschimbabile vara-iarna

Multifuncționalitatea este viitorul în salubritate. Eficiența utilajelor, din toate punctele de vedere, este principalul factor pe care operatorii de salubritate pun accent și, evident, direcția în care producătorii investesc mai mult. Explorează utilajele multifuncționale vară-iarnă, pe un singur șasiu.

*Pentru soluții personalizate și cotații de preț, contactează-ne.

Product Description

Utilajul multifuncțional cuprinde un singur șasiu de autocamion la alegere, ce este dotat cu două suprastructuri diferite, montate în funcție de perioada anului: măturătoare și sărăriță cu plug. De asemenea, soluțiile interschimbabile sunt disponibile și pentru utilajele de salubrizare compacte Bucher Municipal, cu șasiu propriu.  Această soluție este posibilă datorită inginerilor Bucher Municipal care au reușit să creeze suprastructuri cu aplicabilitate diferită ce pot fi interschimbate în doar câteva ore.

Eficiență

Folosindu-se un singur șasiu, se obțin două utilaje complet diferite, utile în perioade diferite ale anului. Astfel, costurile de achiziție sunt mult diminuate. Cheltuielile cu întreținerea celor două utilaje sunt și ele mult mai mici, fiind vorba de o singură platformă. Depozitarea pe perioada în care suprastructura nu este folosită este mult mai facilă, la rândul ei.

Suprastructura măturătoare

Automăturătorile Bucher Municipal cu montare pe șasiu de camion sunt special concepute pentru aplicații complexe și solicitante. Puterea de aspirare este una impresionantă, iar eficiența măturării este cunoscută în domeniu. Pentru ca suprastructura măturătoare să poată fi interschimbabilă, pe autoșasiu se va monta un sistem de schimb rapid „Quick Change System”. Vezi toată gama de automăturători stradale Bucher Municipal.

Sărăriță și plug

Echipamentele de iarnă de la Bucher Municipal (sărărițe, pluguri, freze) sunt produse la cele mai înalte standarde din domeniu și sunt dotate cu sisteme inteligente ce le sporesc eficiența. Acestea sunt produse într-o gamă completă, cu dimensiuni și capacități diferite, menite să deservească orice tip de aplicație. Din grupul Bucher fac parte producători consacrați de utilaje de deszăpezire precum Assaloni.com, Giletta și Gmeiner. Vezi aici toată gama de utilaje de deszăpezire Bucher Municipal.

Echipamente multifuncționale compacte

Toate automăturătorile compacte din gama Bucher Municipal pot fi transformate, prin montarea unor sărărițe și pluguri de mici dimensiuni, în veritabile utilaje de deszăpezire pentru aplicații ușoare și medii.

Dacă ai întrebări, nu ezita să ne contactezi. Un reprezentant Best Tools Company îți va oferi toate detaliile de care ai nevoie pentru a te asigura că faci alegerea corectă.

Search