fbpx

Detalii produse

Categorii produse

Automaturatoare Bucher V65

Gama V de la Bucher Municipal a fost dezvoltată de-a lungul a peste 50 de ani, timp în care s-a pus accentul pe evoluția și îmbunătățirea continua a utilajelor, totul pentru a satisface cerințele clienților. Studiază automăturătoarea Bucher V65 (6,5mc) și contactează-ne dacă ai întrebări. Un representant Best Tools Company îți va oferi toate detaliile de care ai nevoie și te poate ghida către utilajul de salubritate perfect pentru necesitățile tale.

*Pentru cotații de preț și alte detalii, contactează-ne!

Product Description

Automăturătoarea Bucher V65 a fost contruită astfel încât să ofere un timp cât mai îndelungat de exploatare între alimentări, să aibă un impact cât mai redus asupra mediului înconjurător, să fie ușor de operat și să ofere costuri operaționale scăzute.

Costuri scăzute

Mașina de măturat Bucher V65 este construită astfel încât să fie cât mai fiabilă și ușor de întreținut. Costurile de întreținere sunt exponențial reduse chiar din proiectare. Utilajul nu este compus din foarte multe componente, iar în această situație, șansele ca unele elemente să se strice sunt mult mai mici.

Proiectat pentru a satisface cerințele operaționale

Automăturătoarea de 6,5mc este proiectată pentru a se potrivi cu o gamă largă de modele de șasiu, cerințele clienților fiind de respectate pe deplin. Utilajul V65 oferă performanțe similare în combinație cu toate șasiurile pe care este montat. Comenzile în cabină sunt poziționate ergonomic pentru a asigura o operare sigură și ușoară în timpul măturării. Sistemul CANbus monitorizează performanța măturătorii și efectuează verificări zilnice ale sistemului. Ecranul JVM de 7” include ca standard o funcție de avertizare sonoră și vizuală atunci când buncărul este ridicat, oferă informații referitoare la combustibil, contorul de ore al motorului, tahometrul și un ecartament al nivelului apei. În plus, datele pot fi descărcate prin intermediul unui stick USB, care arată o gamă de informații de la consumul de combustibil până la perioadele medii de măturare. Controlul de accelerație al motorului auxiliar este variabil, asigurând eficiența optimă a funcționării și a consumului de combustibil, fără a compromite performanțele. Cu un mod economic de 1500 de turații încorporat în V65, nivelul de zgomot este îmbunătățit. Un sistem de control integrat CANbus, integrat pe ușă, permite operatorului să ajusteze în siguranță toate opțiunile de măturare.

Certificare PM:  4 Stele (maximum) la testele PM 2.5 / PM10 

Impact redus

Automăturătoarea V65 este dotată cu un sistem standard pentru a reduce consumul de apă cu 20%,. Sistemul opțional de recirculare a apei poate economisi până la 900 de litri de apă pe zi, prelungind timpul lucru și reducând riscul împrăștierii a prafului. De asemenea, utilajul respectă cele mai stricte norme de poluare cu noxe și fonice.

Dacă dorești mai multe informații despre acest utilaj, nu ezita să ne contactezi!

Search