fbpx

Detalii produse

Categorii produse

Spalatoare cu presiune pentru dezinfectie

Spălătoarele cu presiune pot fi extrem de eficiente în lupta împotriva virusurilor. Simpla alimentare a lor cu soluție dezinfectantă poate fi o metodă bună de a se realiza dezinfectarea mai multor tipuri de suprafețe. Nu uita, dacă ai întrebări, conactează-ne! Noi te vom ajuta în alegerea celui mai potrivit echipament pentru necesitățile tale.

*Pentru cotatii de pret, contacteaza-ne.

Product Description

Distribuim o gamă largă de spălătoare cu presiune. Varietatea aplicațiilor în care aceste echipamente pot performa este deja cunoscută, spălătoarele cu presiune fiind utile în aproape toate industriile.

Eliminarea virusurilor

În contextul actual, dominat de problemele cauzate de COVID-19, echipamentele de spălat cu înaltă presiune pot fi alimentate cu dezinfectanți, putând fi folosite astfel în acțiunile de eliminare a germenilor infecțioși de pe orice tip de suprafață, atât la interior, cât și la exterior.

Echipamente generatoare de abur uscat

Echipamentele Comet generatoare de abur uscat sunt perfecte pentru o dezinfecție totală chiar și în locurile greu accesibile. Această tehnologie facilitează eliminarea virusurilor de pe suprafețe.

Search