fbpx

Detalii produse

Categorii produse

Pulverizator dezinfectant Hilltip Spraystriker

Pentru a veni in ajutorul companiilor si a autoritatilor locale in lupta impotriva COVID-19, am facut o selectie de echipamente si utilaje care pot fi folosite la dezinfectia urbana. Studiaza pulverizatorul Hilltip, iar daca ai intrebari, nu ezita sa ne contactezi.

*Pentru cotatii de pret si alte informatii, contacteaza-ne.

Product Description

Instalațiile de stropit SprayStriker™, concepute și produse în Finlanda de către Hilltip, sunt deja folosite la dezinfectarea străzilor înguste, dar și a spațiilor greu accesibile cu ajutorul furtunului cu tambur și a lăncii cu presiune.

Utilaj consacrat

Echipamentul de dezinfectare a fost deja testat cu succes în mai multe state afectate de noul virus. Hilltip a furnizat echipamente folosite la dezinfecție anti COVID-19 atât în spațiul UE, cât și în China. Acestea sunt dotate cu o bară telescopică specială ce asigură dispersia substanței dezinfectante de la o înălțime de până la 2 metri, pentru a avea eficiență maximă.

Flexibilitate

De asemenea, sărărițele Hilltip IceStriker standard pot fi echipate cu acest kit de stropire, transformându-se cu ușurință din echipamente de deszăpezire în echipamente de dezinfecție.

Dacă ai întrebări sau nelămuriri, contactează-ne! Un reprezentant Best Tools Company te va ajuta să alegi utilajul de dezinfecție perfect pentru necesitățile tale.

Search