fbpx

Detalii produse

Categorii produse

Tun Atomizor Hilltip HT-45

Tunul atomizor este o solutie la care au apelat si alte state in lupta impotriva COVID-19. Cu ajutorul acestui echipament, se pot dezinfecta suprafete exterioare largi, prin simpla alimentare a acestuia cu solutii speciale. Daca ai intrebari, nu ezita sa ne contactezi. Specialistii Best Tools te vor ghida catre utilajul perfect pentru necesitatile tale.

*Pentru cotatii de pret, contacteaza-ne.

Product Description

Tunul atomizor complet electric, un echipament nou al celor de la Hilltip, este special conceput pentru pulverizarea substanțelor dezinfectante. Acesta poate fi instalat într-un punct fix sau în interiorul benei unei autoutilitare standard. Utilizările principale ale acestuia sunt combaterea poluării aerului în orașe, dar și dezinfecția spațiilor publice precum parcurile, zonele riverane etc.

Atomizorul HT 45 poate fi controlat de la distanță cu ajutorul unui dispozitiv portabil, iar în vederea funcționării trebuie conectat în prealabil la un rezervor de lichid. Acesta poate acționa la o distanță de până la 50m.

Soluții profesionale complete

Echipamentul are nevoie de un generator electric cu o putere de 45 kVA pentru a funcționa corespunzător. Best Tools distribuie o gamă completă de grupuri electrogene și vă poate oferi un pachet complet funcțional, care conține atât tunul atomizor Hilltip, cât și un generator electric Kohler-SDMO.

Search