fbpx

Detalii produse

Categorii produse

Plug de zapada universal Bucher UNIX

Descopera plugul de zapada hibrid, cu geometrie variabila Unix de la Bucher Municipal. Este unul dintre cele mai eficiente pluguri in V pentru operatiuni complexe din mediul urban si extraurban. Daca ai intrebari, nu ezita sa ne contactezi. Un reprezentant Best Tools iti va oferi toate detaliile.

*Pentru cotatii de pret si alte informatii, contacteaza-ne.

Product Description

Sporiti-va eficienta cu Unix, echipamentul care combina avantajele plugurilor de zapada drepte cu cele ale plugurilor in V. Viteza mare de curatare a carosabilului, siguranta ridicata, versatilitatea incredibila fac din Unix instrumentul perfect pentru deszapezirea drumurilor de munte si a strazilor din aglomeratiile urbane.

Cu plugul de zapada Unix, deszapezirea strazilor pavate din orase, diferitele tipuri de zapada (moale, umeda, inghetata) intalnite in aceeasi misiune sau obstacolele de pe carosabil nu mai reprezinta o problema. In acelasi timp, zgomotul este redus aproape la zero.

Mai eficient, mai sigur, mai rapid

Caracteristicile plugului de zapada Unix il fac ideal pentru toti operatorii care au nevoie de un echipament multifunctional, ideal in mai multe situatii. Unix poate fi folosit pentru curatarea drumurilor extraurbane de diferite latimi, a statiilor de autobuz, a parcarilor etc. Plugul este solutia perfecta pentru multe orase care se lupta cu zapada in fiecare sezon, mai ales in zonele in care plugurile traditionale sunt inutile. In acelasi timp, pe drumurile intinse, Unix poate fi folosit ca un plug normal, drept.

Versatil

Plugul Unix vine in 4 dimensiuni principale care ofera pana la 12 latimi diferite, 2 configuratii a lamei, 15 sisteme de montare, potrivindu-se pe apoape orice tip de vehicul municipal: de la maturatoare compacta pana la Unimog, tractoare sau camioane.

  • Lungime lama: intre 1400 mm si 3600 mm
  • Latime de curatare: intre 1200 mm si 320 0mm
  • Greutate: intre 215 kg si 1300 kg

Caracteristici

  • Poate fi utilizat in 3 configuratii principale: drept, in V si cupa.
  • Raclor eficienta din material flexibil (Neotech).
  • Posibilitatea de a monta lama dubla Unix, care include toate avantajele lamei din material Neotech 2S, combinata cu o a doua lama rezistenta la uzura, din otel.
  • Curbura lamei este construita dintr-un material rezistent la coroziune.
  • Cadru din oțel rezistent și compact.

Daca ai intrebari, nu ezita sa ne contactezi. Reprezentantii Best Tools iti vor oferi toate detaliile de care ai nevoie pentru a lua o decizie corecta.

Search