fbpx

Detalii produse

Categorii produse

MBS – Sistem insertie solutie degivranta pentru pluguri de zapada

Sistemul MBS de insertie lama de zapada a solutiei degivrante este disponibil pentru toate plugurile de zapada din gama Bucher. Duzele de imprastiere a lichidului degivrant sunt montate chiar in lama. Acest sistem inovativ rezolva problema stratului subtire de zapada inghetata ce ramane in urma plugurilor clasice, solutia degivranta fiind imprastiata chiar in momentul deszapezirii.

*Pentru cotatii de pret si alte detalii, nu ezita sa ne contactezi!

Product Description

Sistemul MBS de injectie a solutiei degivrante

Sistemul de injectie integrat in lama de zapada este proiectat astfel incat sa rezolve problema plugurilor clasice, care lasa in urma un strat mic de zapada. Cu ajutorul acestui sistem, lamele de zapada sunt mult mai eficiente, lasand in urma asfaltul curat, zapada ramasa fiind topita instant de solutia degivranta imprastiata. Solutia degivranta este condusa catre duzele integrate in raclorul plugului prin conducte care se alimenteaza dintr-un rezervor montat pe vehicul.

Pentru detalii suplimentare, nu ezita sa ne contactezi. Un reprezentant Best Tools iti va oferi toate detaliile de care ai nevoie pentru a te asigura ca faci achizitia perfecta pentru actiunile tale de deszapezire.

Search