fbpx

Detalii produse

Categorii produse

Plug de zapada din otel Bucher IROX

Descopera plugul de zapada monolitic din otel, extrem de performant, robust, echipat cu sistem hidraulic de control de la Bucher Municipal. Daca ai intrebari sau daca doresti sa comanzi acest plug de zapada, nu ezita sa ne contactezi. Un reprezentant Best Tools Company iti va oferi toate informatiile solicitate.

*Pentru cotatii de pret si alte detalii, contacteaza-ne.

Product Description

Plugul monolitic permite nu numai rotatia dreapta-stanga si ridicarea-coborarea, ci si variatia unghiului de atac, in functie de tipul si cantitatea de zapada de pe carosabil, pentru a imbunatati performantele deszapezirii.

Irox este perfect pentru indepartarea zapezii de pe toate tipurile de drumuri. Este folosit chiar si pe autostrazi sau aeroporturi. Plugul este la fel de performant atat la viteza mare cat si mica, chiar si in conditii solicitante, acolo unde carosabilul este neuniform.

Lama este echipata si cu un sistem de amortizare dublu fiind capabila sa depaseasca fara probleme obstacole chiar si de peste 5 cm.

Specificatii

  • Disponibil in mai multe versiuni cu latimi intre 2,8 m si 4,5 m.
  • Unghi de atac intre 20° / -3°.
  • Unghi maxim de rotire dreapta-stanga: 36°

Daca ai intrebari sau daca doresti sa comanzi plugul de zapada Irox, nu ezita sa ne contactezi. Reprezentantii Best Tools iti vor prezenta cele mai bune soluti pentru deszapezire, perfecte pentru necesitatile tale.

Search