fbpx

Detalii produse

Categorii produse

Plug de zapada sectional Bucher RAMOX

Seria Ramox cuprinde pluguri de zapada de inalta calitate, perfecte pentru Unimog si camioane. Disponibile in lungimi de la 2.600 mm pana la 3.600 mm. Descopera plugurile de zapada si contacteaza-ne daca ai intrebari. Un representant Best Tools iti va oferi toate informatiile solicitate si nu numai.

*Pentru cotatii de pret si alte detalii, contacteaza-ne!

Product Description

Plugurile pentru deszapezire Ramox sunt perfecte pentru aplicatiile din zonele urbane si din afara lor. Calitatea lor este incontestabila, demna de marca Bucher Municipal. Durata lunga de viata, fiabilitatea si performantele plugului sunt principalele sale caracteristici.

Siguranta

Plugurile Ramox sunt echipate cu un sistem care mentine pozitia elementelor chiar si atunci cand se trece peste obstacole sau zapada indepartata este in cantitati mari. Sistemul de siguranta se bazeaza pe conexiunea elastica dintre segment si cadrul suport. Atunci cand plugul se loveste de un obstacol, bratele elastice de oscilare intra in actiune. Segmentele oscileaza, iar imediat dupa depasirea obstacolului, acestea revin in pozitia setata initial.

Specificatii

  • Disponibil in diferite dimensiuni.
  • 3 sau 4 elemente oscilante.
  • Zgomot redus.
  • Conexiune elastică între segmente și cadrul de susținere.
  • Vopsire speciala.
  • Mai multe tipuri de lamele disponibile.

Daca ai intrebari sau nelamuriri, nu ezita sa ne contactezi. Un reprezentant Best Tools iti va oferi toate informatiile necesare.

Search