fbpx

Detalii produse

Categorii produse

Nebulizator pentru dezinfectie BTC1000

Nebulizatorul este perfect pentru acțiunile tot mai dese de dezinfecție a spațiilor exterioare, dar și pentru dezinsecție și reducerea prafului – o problemă reală mai ales în marile orașe, localitățile industrializate etc. Citește mai jos despre nebulizator, iar dacă ai întrebări, nu ezita să ne contactezi. Un reprezentant Best Tools îți va oferi toate detaliile de care ai nevoie, în cel mai scurt timp.

*Pentru cotatii de pret, contacteaza-ne.

Product Description

Specificații

Dispozitivul are capacitatea maximă de aruncare de până la 30-40m, prin intermediul celor 33 de duze. Duzele sunt standard, din oțel inoxidabil. Capul de pulverizare se poate roti 340°. Întreg ansamblul nebulizator este silențios, permițând desfășurarea acțiunilor și pe timpul nopții.

Nebulizatorul este dotat cu o pompă de apă performantă de 2,2kW și un filtru de apă cu cartuș interschimbabil. De asemenea, în pachet este inclus și un rezervor din plastic de 1000 l.

Lance presiune

Sistemul este dotat și cu lance cu presiune, alimentată de pompa care acționează și nebulizatorul central. Aceasta permite pulverizarea substanțelor în spații greu accesibile, la o distanță considerabil de mare de utilaj.

Montare și conectivitate

Întreg ansambul are o dimensiune redusă (înălțime – 2100mm, lungime – 1715mm, lățime 1470mm), iar dimensiunea platformei este de 2.300mm lungime și 1.500mm lățime. Acest lucru permite montarea nebulizatorului pe mai multe tipuri de autoutilitare. De asemenea, nebulizatorul este controlat prin telecomandă.

Grup electrogen integrat

Nebulizatorul este alimentat de un grup electrogen KOHLER-SDMO, cu o putere de 22 kVA, care este inclus în pachet. Generatorul este dotat cu un motor diesel KOHLER, rezervor de combustibil de 50 l și are un consum specific de 2,5l/h.

Nebulizatorul este multifuncțional și este util în numeroase tipuri de aplicații, nu numai în acțiunile de dezinfecție.

Search