fbpx

Detalii produse

Categorii produse

Automaturatoare Bucher CityCat VS20 (3.5 t)

Noua mașină de măturat de la Bucher Municipal – mai ușoară și mai mobilă. Aspirare îmbunătățită, conectivitate îmbunătățită, confort sporit și sustenabilitate. Construită de inginerii cu experiență ai celui mai important producător mondial de automăturători.

*Pentru cotații de preț și detalii despre măturătoare, nu ezita să ne contactezi.

Product Description

Cu o greutate brută de 3,5 tone, CityCat VS20 oferă o combinație remarcabilă de capacitate de încărcare și performanță de măturare. Extrem de ușoară și puternică, măturătoarea poate fi condusă doar cu un permis de conducere de categoria B.

Greutate redusă

Bucher CityCat VS20 este singura măturătoare pură din clasa de 3.5 tone. Este concepută pentru a oferi performanțe impresionante în activitățile zilnice de măturare a străzilor. Cu o sarcină utilă de o tonă, un rezervor de apă de 425 l și un volum al buncărului de 2 m³, compromisurile sunt o chestiune de trecut. Mașina de măturat se adaptează la condițiile locale, fiind perfectă atât în cele mai simple aplicații, cât și în aplicații solicitante. Toate acestea în timp ce respectă restricțiile de greutate pentru utilizarea pe trotuare.

Direcție articulată, manevrabilitate excelentă

Direcția articulată oferă o agilitate excepțională, manevrabilitate perfectă și stabilitate direcțională maximă, permițându-i șoferului să se concentreze pe deplin asupra măturării. Direcția articulată în combinație cu capacitatea impresionantă de măturare fac din automăturătoarea compactă Bucher CityCat VS20 un utilaj eficient, economic, perfect pentru aplicații în zone strâmte sau deschise.

Confort și siguranță

Noua cabină cu design ergonomic, ce a trecut cu brio testele ROPS, în combinație cu suspensiile speciale asigură o experiență unică de operare a utilajului. Mașina de măturat are un sistem de operare intuitiv și modern (joystick și ecran tactil), prin intermediul căruia operatorul poate controla toate funcțiile utilajului folosind o singură mână.

De reținut

  • Direcție articulată
  • Sarcină utilă de 1 t / greutate totală de 3.5 tone
  • Lățime de măturare de 2700mm
  • Condusă cu permis categoria B
  • Viteză maximă de 40 km/h
  • Buncăr de 2 mc
  • 4 Stele (maximum) la standardele de emisii PM2.5/10

Alte caracteristici

Mașina are o capacitate mare de aspirare chiar și când discutăm despre obiecte mari. Capul de aspirare nu atinge niciodată pământul, fiind proiectat astfel încât să ofere performanțe unice. Buncărul de colectare a mizeriei este construit din oțel înoxidabil. Motor standard cu 3 cilindri și 45 kW, Stage V.

Dotări și opțiuni

Roți late și solide pentru o suprafață mare de contact cu solul, pentru a preveni scufundarea vehiculului atunci când este operat în zone fără asfalt. De asemenea, toate periile, inclusiv cea de a treia (opțională) se pot manevra cu ușurință. Mașina poate fi dotată cu pistol cu lance cu presiune de 120 de bari, pentru curățarea spațiilor în care măturătoarea nu are acces. CityCat VS20 poate fi dotată cu cruise control.

Pentru mai multe detalii, contacteaza-ne!

Search