fbpx

Detalii produse

Categorii produse

Automaturatoare Bucher V80

Descoperă mașina de măturat Bucher V80 (8 m³), dar și alte suprastructuri de diferite dimensiuni. Dacă ai intrebări, nu ezita să ne contactezi. Un reprezentant Best Tools Company îți va oferi toate detaliile de care ai nevoie și, dacă este cazul, te va ghida către utilajul de salubritate perfect pentru necesitățile tale.

*Pentru cotații de preț și consultanță, contactează-ne!

Product Description

Mare și puternică

Măturătoarea a fost îmbunătățită continuu pentru a satisface cerințele clienților. Cu un buncăr de 8 m³ și o putere de aspirare extrem de mare, V80 este un utilaj perfect pentru cele mai complexe aplicații. Bucher V80 este robust și este construit pentru a oferi o durabilitate inegalabilă. Motorul auxiliar este extrem de puternic și, la fel ca și celelalte componente, este construit din materiale premium.

Economică

Sistemul de măturare acționat hidraulic este conceput pentru a prelungi viața periei și a reduce costul total aferent posesiei. Atât instalațiile periilor laterale, cât și peria interaxială dispun de mecanisme de schimbare rapidă care reduc timpul de oprire între schimbări. Toate măturatoare VT cu două motoare sunt alimentate de un motor auxiliar dedicat de înaltă performanță. VT80 este robust și este construit pentru o durabilitate inegalabilă.

Performanțe ridicate

Automăturătoarea combină mai multe funcții gândite pentru a dezvolta împreună performanțe cât mai ridicate. V80 oferă echilibrul ideal între performanță, impactul asupra mediului și costul scăzut al proprietății. Mașina de măturat se descurcă perfect chiar și în cele mai solicitante medii. Beneficiile oferite de utilajul de salubrizare sunt cunoscute în domeniu, automăturătoarea fiind alegerea multor operatori din întreaga lume.

Certificare PM:  4 Stele (maximum) la testele PM 2.5 / PM10 

Impact redus

Automăturătoarea Bucher V80 este „prietenoasă” cu mediul înconjurător, fiind concepută astfel încât să emită cât mai puține noxe și să fie silențioasă. De asemenea, sistemele cu care este dotată asigură un consum mic de apă, buncărul de peste 2000 litri fiind mai mult decât suficient pentru activități ce se întind pe mai multe ore.

Pentru informațiile complete, nu ezita să ne contactezi. Un reprezentant Best Tools Company te va ghida către automăturătoarea stradală perfectă pentru necesitățile tale.

Search