fbpx

Detalii produse

Categorii produse

Sistem rezidential de stocare a energiei

INOEDGE este un sistem de stocare a energiei, destinat utilizării rezidențiale, ce poate fi montat în orice gospodărie, fie ea independentă sau comună.

Pentru informații suplimentare și oferte de preț, nu ezita să ne contactezi. Specialiștii Best Tools îți vor oferi toate detaliile, în cel mai scurt timp.

Product Description

Ansamblul a fost proiectat pentru o funcționare independentă sau pentru integrarea cu sistemele fotovoltaice, scopul său principal fiind reducerea dependenței de rețeaua națională și reducerea emisiilor de carbon.

Siguranță și confort

Nevoia consumatorilor de o rețea fiabilă și de surse de energie regenerabilă crește în fiecare an. Lipsa unei constanțe în energia produsă și furnizată de sursele solare și eoliene creează preocupări în ceea ce privește securitatea energetică. Integrarea unui sistem de stocare a energiei asigură accesul la o sursă de electricitate constantă, atunci când este necesar, înlăturându-se astfel caracterul intermitent al energiei regenerabile.

Caracteristici

Configurarea sistemului INOEDGE este facilă, putând fi integrat cu ușurință într-un ansamblu de producere a energiei regenerabile. De asemenea, INOEDGE cuprinde, pe lângă un sistem avansat de management al energiei și caracteristici de funcționare descentralizată, o stație de încărcare a vehiculelor electrice.

Specificații tehnice

  • Putere: 10 kW – 30 kW
  • Energie: 5kWh – 60 kWh
  • Sistem de operare: iNOVAT EMS
  • Sistem fotovoltaic: 2 x MPPT / 10 kW
  • Comunicare: GSM / Modbus TCP
  • Tip baterie: LFP
  • Încărcare vehicule electrice: 11 – 22 kW (opțional)
  • Garanție: 2 ani
  • Durată de viață: 20 ani
  • Protecție: IP54

Important

INOEDGE este extrem de util în reglarea tensiunii, controlul frecvenței, limitarea vârfului, optimizarea offgrid și managementul micro-rețelelor.

Managementul energiei

Sistemul beneficiază de un modul de management al energiei, care oferă informații utile în timp real, eliminând astfel factorii necunoscuți și de risc. Aceste servicii asigură o performanță ridicată, o monitorizare exactă a detalor, prognoze de preț, auto-diagnosticare etc.

Soluții profesionale complete

Best Tools Company oferă soluții profesionale complete, de la consultanță și personalizare, la livrare, instalare, punere în funcțiune, training și mentenanță.

Pentru mai multe detalii despre acest sistem rezidențial de stocare a energiei, nu ezita să ne contactezi. Specialiștii Best Tools te vor ghida către configurația perfectă pentru necesitățile tale.

Search