fbpx

Detalii produse

Categorii produse

Pulverizatoare portabile pentru dezinfectie

Explorează pulverizatoarele portabile potrivite pentru dezinfecția spațiilor interioare și exterioare, dezinfecție atât de necesară în contextul actual creat de noul COVID-19. Dacă ai întrebări, nu ezita să ne contactezi. Reprezentanții Best Tools te vor ajuta să alegi echipamentul de dezinfecție potrivit pentru activitățile tale.

*Pentru cotatii de pret, contacteaza-ne.

Product Description

Comet oferă trei tipuri de pulverizatoare cu presiune, fiecare fiind potrivit în anumite aplicații, având capacități și dimensiuni diferite. Astfel, cele trei tipuri de pulverizaoare sunt ideale atât în dezinfecția spațiilor intrioare, cât și a celor exterioare.

Baterii Litiu-Ion

Pulverizatoarele sunt dezvoltate în baza celor mai recente tehnologii. Bateriile cu care sunt dotate echipamentele sunt cu litiu-ion și au fost create pentru a reduce la minimum greutatea și pentru a gestiona energia disponibilă în cel mai eficient mod.

Siguranță

Pulverizatoarele sunt dotate cu mai multe sisteme ce au rolul de a proteja atât operatorul, cât și mediul înconjurător.

Practice

Pulverizatoarele sunt portabile și extrem de practice. Acestea sunt construite astfel încât să fie ușor de folosit și cât mai rezistente. De asemenea acestea sunt dotate cu valve de dozare cu autoblocare. Valvele de dozare, integrate în mâner, au un sistem de autoblocare pentru un confort sporit al operatorului. În același timp, vârfurile de lance sunt dotate cu ajustor, fiind posibilă reglarea jetului.

  • capacități cuprinse între 7,5 și 22l

Microprocesor

Noile pulverizatoare sunt dotate cu un microprocesor de ultimă generație care ajută la folosirea eficientă a energiei, prelungind timpul de lucru.

Search