fbpx

Detalii produse

Categorii produse

Aparat de spalat cu presiune tip remorca PTC CTR-H PS

Un sistem ce poate fi transportat cu ușurință, fiind de fapt o remorcă omologată pe piața europeană pentru categoria B. Aparatul poate spăla cu o presiune de până la 350 bari și este dotat cu sistem performant de încălzire a apei. Citește despre produs și contactează-ne dacă ai întrebări. Un reprezentant Best Tools Company îți va oferi toate informațiile.

*Pentru cotații de preț și alte detalii, contactează-ne!

Product Description

Dezvoltat pentru spălarea profesională a suprafețelor care necesită o atenție deosebită, aparatul CTR-H PS combină perfect presiunea impresionantă și temperatura ridicată a apei. Eliminând prezența aditivilor chimici, spălătorul cu presiune protejează suprafețele curățate. Această tehnică de curățare, cu abur de înaltă presiune la aproximativ 150° C și cu o presiune reglabilă, aduce rezultate excelente de curățare cu un consum minim de apă și combustibil.

Specificații

  • Remorcă cu o singură axă, dotată cu sistem complet de lumini și reflectoare, frâne de parcare, ABS și apărători de noroi;
  • Inel de remorcare cu diametru de 50 mm, tip sferă;
  • Motor diesel Kohler;
  • Rezervor de apă din polietilenă de 200 litri;
  • Incalzitor diesel cu dispozitiv anticalcar si reglare a temperaturii;
  • Manometru, regulator de presiune, supapă de siguranță și control manual al accelerației;
  • Tambur manual pentru furtun de inalta presiune;
  • Carcasă pentru pistol și lance;

Aplicații

Spalatorul cu presiune tip remorcă PTC CTR-H PS este ideal în aplicații diverse. Acesta poate fi folosit la eliminarea gumei de mestecat, degresare, curățarea anumitor metale, curățarea fațadelor, spălarea trotuarelor, eliminarea graffiti-urilor, spălarea și dezinfecția pubelelor de colectare a deșeurilor, dezinfecție generală.

Accesorii

 

 

 

 

 

Dacă ai întrebări sau dacă dorești să achiziționezi un astfel de aparat de spălat cu presiune, contactează-ne. Reprezentanții Best Tools te vor ghida către echipamentul perfect pentru necesitățile tale.

Search