fbpx

Detalii produse

Categorii produse

Plug de zapada telescopic Bucher TEPLEX

Descopera Bucher Municipal Teplex, singurul plug telescopic din lume capabil sa indeplineasca munca a doua echipamente impreunate. Disponibil in lungimi de la 3000 mm pana la 6960 mm. Ideal pentru deszapezirea autostrazilor, a pistelor de aeroporturi si alte spatii de mari dimensiuni. Daca ai intrebari sau daca doresti sa achizitionezi un plug de zapada Teplex, nu ezita sa ne contactezi. Un reprezentant Best Tools iti va oferi toate informatiile de care ai nevoie pentru a face alegerea corecta.

*Pentru cotatii de pret si alte detalii, contacteaza-ne.

Product Description

Cu doua pluguri Teplex se poate deszapezi o autostrada cu 3 benzi pe sens, folosindu-se doar doua autocamioane, in loc de 3, cum ar fi in cazul plugurilor normale. Teplex este un plug telescopic ce poate fi lungit sau ingustat (la stanga si/sau la dreapta), in functie de drumul care trebuie deszapezit. Astfel, utilajul poate fi folosit si pe intrarile si iesirile de pe autostrazi.

Potrivit pentru indepartarea zapezii cu viteza mare, plugul este alcatuit dintr-un cadru fix fara imbinari si unul sau doua elemente care, in functie de model, se extind spre stanga si/sau spre dreapta. Plugul permite lucrul in pozitiile inchis, extins sau intermediar.

Specificatii

  • Unghi maxim de rotire dreapta-stanga 32°
  • Latime de lucru minima: 2600 mm / maxima: 6030 mm
  • Inaltimea lamei drepte 1.340 mm
  • Inaltimea lamei stangi 1.240 mm
  • Unghi de atac: 25°

Daca ai intrebari, nu ezita sa ne contactezi. Un reprezentant Best Tools iti va oferi toate informatiile de care ai nevoie.

Search