fbpx

Detalii produse

Categorii produse

Plug de zapada in V Bucher AROX

Descopera plugul de zapada in V Arox de la Bucher. Disponibil in variante diferite, cu lungimi ale lamei intre 1.700 mm si 3.000 mm. Exploreaza echipamentul si contacteaza-ne daca doresti sa-l comanzi sau daca ai intrebari. Un reprezentant Best Tools iti va oferi toate informatiile de care ai nevoie.

*Pentru cotatii de pret si alte detalii, contacteaza-ne.

Product Description

Seria Arox este compusa din pluguri de zapada de inalta calitate pentru uz profesional in zonele urbane si rurale. Plugul de zapada cu doua segmente, cu sistemul special de flapsuri rotative, mentine pozitia de degajare fixa chiar si in cazul zapezii mari si dure. De asemenea, datorita elasticitatii sale, plugul trece cu usurinta peste obstacolele de pe carosabil. Echipamentul de deszapezire este dotat cu un sistem cu arcuri menit sa protejeze lama la suprasarcina.

Fiabilitate

Plugurile de zapada din gama Arox sunt renumite pentru fiabilitatea excelenta, pentru rezistenta in timp si raportul pret-performanta impresionant. Finisajul excelent si usurinta in utilizare sunt alte dovezi ale calitatii plugurilor de zapada Bucher Municipal.

Specificatii

  • Disponibil in mai multe dimensiuni.
  • Sistem de prindere universal.
  • 3 pozitii diferite a elementelor: V, drept, cupa – pentru a impinge si strange zapada la un loc.
  • Sistem special de flapsuri rotative – mentine pozitia de degajare fixa.
  • Vopsire speciala.
  • Mai multe tipuri de lamele disponibile: otel, plastic, otel si cauciuc, cauciuc.

Daca aveti intrebari sau daca doriti sa achizitionati in plug in V Arox, nu ezitati sa ne contactati. Reprezentantii Best Tools va vor oferi toate informatiile necesare.

Search