fbpx

Detalii produse

Categorii produse

Platforme supraterane de colectare a deseurilor

Platformele modulare supraterane sunt destinate colectării deșeurilor în mod selectiv, în mai multe fracții. Dacă ai intrebări sau dorești o ofertă de preț, nu ezita să ne contactezi.

*Disponibile pentru achiziție și implementare prin PNRR.

Product Description

Sistemul suprateran de colectare a deșeurilor și-a dovedit eficiența în toate localitățile în care a fost instalat, oferind numeroase beneficii atât comunității, cât și autorităților.

Ce conțin platformele supraterane și cum funcționează?

Platformele supraterane, fiind modulare, pot fi alcătuite din mai multe boxe. In fiecare compartiment se va introduce cu ușurință un container standard, fără capac, cu o capacitate de 1100l. Atunci când sunt pline, containerele pot fi scoase cu ușurință din module, prin deschiderea ușilor, pentru a fi golite în autogunoiere cu suprastructuri clasice.

Întregul sistem este confecționat din metale rezistente la coroziune. Toate structurile metalice sunt grunduite în două straturi și vopsite, pentru o rezistență de durată în fața factorilor externi.

Alcătuite din 3, 4 sau chiar mai multe compartimente, unite între ele și fixate prin șuruburi pe partea interioară, pentru a nu se vedea, platformele reprezintă un sistem întreg și bine definit, indiferent de numărul modulelor, potrivindu-se perfect în orice peisaj urban sau rural. Totodată, modulele pot fi montate atât în linie, cât și spate în spate, în funcție de spațiul disponibil sau cerințele clienților.

Fantele de inserție a deșeurilor sunt confecționate și ele din metal grunduit și vopsit în culori specifice fiecărei fracții. Dimensiunile acestor „guri” de încărcare sunt de aproximativ 400 x 350 mm.

Coduri de culori pentru fracții diferite de deșeuri

  • culoarea galben este destinată colectării de metal și plastic (folii, PEID, PET, PVC și alte materiale  plastice, dar și metale feroase și neferoase);
  • culoarea albastră este destinată colectării de hârtie și carton (hârtie tipărită, hârtie în amestec);
  • culoarea verde este destinată colectării de sticlă (sticlă colorată și sticlă albă);
  • culoare gri sau maro destinată colectării pentru fracția mixtă (biodeșeuri și deșeurile menajere).

Beneficii

Sistemul suprateran de colectare selectivă a deșeurilor elimină numeroase probleme cauzate de spațiile actiale desemnate colectării. Acestea reduc cu mult mirosurile neplăcute, riscul de vandalizare al containerelor interioare, riscul apariției rozătoarelor și animalelor fără stăpân sau sălbatice. Totodată, au un aspect modern ce se încadrează perfect în orice peisaj urban sau rural.

Caracteristici tehnice

Platformele supraterane au fost concepute astfel încât să fie cât mai eficiente, atât din punctul de vedere al utilizării, cât financiar.

  • Capacitate adăpostire: 1 eurocontainer de 1,1 mc.
  • Dimensiuni exterioare / modul: 1300mm x 1500 mm x 2000 mm (lățime x adâncime x înălțime).
  • Confectționate din oțel S 235 zincat la cald.
  • Panouri de tip sandwich: grosime de minimum 30mm.
  • O ușă de acces pentru fiecare modul.
  • O fantă pentru deversarea deșeurilor pentru fiecare modul.

Dotări opționale

Platformele supraterane pot fi dotate cu sisteme smart de control al accesului, print montarea unor cititoare de carduri pe fiecare modul, astfel încât să le fie permis accesul la containere doar locatarilor arondați.

Tot opțional, alimentarea cu energie electrică a sistemelor de acces se va realiza prin intermediul unor panouri fotovoltaice, baterie și controller încărcare.

Search