fbpx

Detalii produse

Categorii produse

Containere semiingropate de colectare a deseurilor

Eficiența, nenumăratele beneficii pentru utilizatorii finali și autorități, dar și aspectul arhitectural plăcut sunt doar câteva elemente care le recomandă în orice localitate. Pentru cotații de preț și alte informații, contactează-ne.

*Disponibile pentru achiziție și implementare prin PNRR.

Product Description

Există două tipuri de containere semiîngropate pentru colectarea selectivă a deșeurilor: Z-Bin și R-Bin. Acestea au forme diferite – sferică și dreptunghiulară, sunt disponibile în mai multe dimensiuni, oferă numeroase beneficii și pot fi instalate în orice spațiu.

                           Z-Bin                                                                            R-Bin

                             

Colectare selectivă

  • O fracție: containerul R-Bin Maxi Solo 5000L are cel mai mare volum din gamă, perfect pentru colectarea unei singure fracții.
  • Două fracții: Containerele R-Bin pot fi instalate în varianta Duo 3000L. Această versiune cuprinde două containere de 3000 litri, montate în același loc, perfecte pentru colectarea a două fracții diferite.
  • Trei fracții: Pentru colectarea a trei fracții diferite, este recomandată combinarea containerelor Solo 3000L (1 buc.) și Duo 1500L (2 buc.). Astfel, se poate selecta o capacitate de colectare optimă pentru fiecare dintre cele trei fracții.
  • Patru fracții: cea mai eficientă soluție este folosirea sistemulul Quartet 1500L (4 buc.). Prin intermediul acestei variante a R-Bin, se pot colecta 4 fracții diferite în containere de 1500L fiecare.

Personalizare

Containerele semiîngropate de colectare selectivă a deșeurilor sunt disponibile cu capacități de la 100l la 5000l. Acestea pot fi personalizate în funcție de cerințele clientului.

Maxi – Containerele Maxi sunt cele mai eficiente containere semi-îngropate. Acestea combină perfect beneficiile unui volum mare de colectare și ocuparea unui spațiu de dimensiuni reduse la exterior. Adâncimea de instalare este de aproximativ 1,5 metri.

Compacte – Containerele semiîngropate din gama Compact au fost create pentru a combina o capacitate mare de colectare și instalarea la o adâncime maximă de 50cm. Compact este soluția perfectă pentru locurile unde accesul la adâncimi mai mari de 50 cm este dificil sau restricționat.

Flex – Containerele Flex sunt ideale pentru situațiile care necesită o soluție flexibilă de colectare a deșeurilor, cum ar fi evenimentele mici sau mari, ce implică participarea mai multor persoane, cum ar fi festivalurile. Containerele Z-Bin Flex au o capacitate mare de colectare, pot fi golite rapid și, nefiind necesară instalarea permanentă, pot fi mutate oricând.

Golire

Golirea containerelor se realizează prin ridicarea sacului din interior. Există trei tipuri de saci, fiecare dintre aceștia fiind perfecți pentru anumite fracții: saci flexibili, semiduri, duri.

Soluții smart

Containerele semiîngropate, la fel ca și platformele subterane de colectare selectivă a deșeurilor, pot fi dotate cu sisteme smart: senzori de umplere, dispozitive inteligente de deschidere, senzori care determină tipul de deșeuri colectate etc. De asemenea, containerele semiîngropate pot fi integrate în sistemul Smart al localității, specific conceptelor Smart City.

Dacă ai întrebări, nu ezita să ne contactezi. Reprezentanții Best Tools te vor ghida către soluția perfectă de colectare pentru necesitățile comunității pe care o reprezinți.

Search