fbpx

Detalii produse

Categorii produse

Masina cu matura de umplut rosturi EF-H

Masina de umplut rosturi EF-H. Perfecta pentru activitatile de montare a pavelelor si nu numai. Descopera toata gama Probst pe site, iar daca ai intrebari sau daca doresti sa comanzi un dispozitiv, nu ezita sa ne contactezi. Un reprezentant Best Tools iti va oferi toate detaliile de care ai nevoie pentru a face achizitia corecta.

*Pentru cotatii de pret si alte informatii, contacteaza-ne.

Product Description

Dispozitiv de umplut rosturi pavele Easy-Fill EF-H

Umplerea usoara, flexibila si rapida si, ca atare, economica, a rosturilor de pavele pentru suprafete de dimensiuni mici si medii. Materialul de umplere poate fi introdus atât uscat, cât si cu adaos de apa.

Avantaje pentru dumneavoastra:

•    Economie însemnata de personal forta de împingere cu 80% mai mica datorita periilor rotative inteligent concepute. Acest lucru reprezinta o adevarata forta motrice încorporata!

•    Perii robuste si cu durata de utilizare îndelungata. Perii se pot toci cu pâna la 50 mm înainte sa fie necesara înlocuirea.

•    Reglare continua si rapida a înaltimii periilor prin intermediul unui ax fixat de masina.

•    Dimensiuni compacte pentru transport. Mânerul pliabil reduce dimensiunile la (LxlxH) 800 x 1.170 x 635 mm.

•    Dozaj fin al apei prin intermediul robinetului încorporat în mâner.

Probst este cel mai important producător german de echipamente pentru manipularea și montarea pavelelor, a dalelor din beton, a bordurilor și a altor elemente prefabricate. Best Tools Company este dealer oficial Probst în România.

Download PDF

Search