fbpx

Detalii produse

Categorii produse

Perie de maturat pavaje EB

Perie de maturat EB. Peria este special conceputa pentru a ajuta la indepartarea nisipului ramas pe pavele in urma instalarii acestora. Exploreaza produsele Probst si contacteaza-ne daca ai intrebari. Reprezentantii Best Tools iti vor oferi toate detaliile de care ai nevoie pentru a face achizitia corecta luand in calcul necesitatile tale.

Product Description

Matura EB

Pentru maturarea eficienta a nisipului dupa montarea pavelelor. Cea mai rapida umplere a rosturilor printr-un sistem inovator de dispunere a periilor.

•    Aceasta perie de maturat nu perie nisipul doar orizontal în rosturi, ci si pe diagonala. Astfel, maturarea se desfasoara într-un singur sens.

•    Surplusul de nisip poate fi împins cu uiurinta mai departe.

•    Conceptie modulara pentru o latime de lucru flexibila, de 1.200 si 2400 mm (sau 3.600 mm pentru ataiarea la încarcatoare pe roti).

Specificatii standard:

•    Cu dispozitiv de ataiare la utilajul de montat pavele Probst VM 203/204, precum si pentru prinderea pe motostivuitor.

Probst este cel mai important producător german de echipamente pentru manipularea și montarea pavelelor, a dalelor din beton, a bordurilor și a altor elemente prefabricate. Best Tools Company este dealer oficial Probst în România.

Download PDF

Search