fbpx

Detalii produse

Categorii produse

Masina electrica cu maturi de umplut rosturi pavaj EF-H

Mașina electrică este concepută și produsă de Probst pentru umplerea eficientă a rosturilor pavajelor. Probst inovează constant și setează trenduri în domeniul manipulării și montării pavelelor, a bordurilor și a altor prefabricate. Pentru detalii suplimentare, contactează-ne. Un reprezentant Best Tools îți va oferi toate detaliile de care ai nevoie.

*Pentru cotații de preț și alte informații, contactează-ne.

Product Description

Un utilaj special conceput pentru umplerea rapidă și flexibilă a rosturilor de pavaj pe suprafețe mici și mijlocii. Materialul folosit pentru umplerea rosturilor poate fi aplicat atât uscat, cât și cu adăugare de apă.

Eficiență

EF-H-Greenline, fiind electric, nu produce noxe și este foarte silențios. Propulsia electrică este un mare avantaj, mai ales atunci când se lucrează în centrele orașelor sau în parcările subterane. Cu o singură încărcare a bateriei, aprox. 100 m² de suprafață pot fi chituite în 40 de minute.

Bateria nu numai că acționează discurile de perie, ci generează și o unitate de mers înainte! Aceasta înseamnă că unitatea nu trebuie împinsă cu multă forță, ci trebuie doar ghidată.

Alte informații

  • Perii rigide, rezistente pentru umplerea optimă a rosturilor.
  • Reglarea continuă a înălțimii periilor.
  • Unitate electrică – baterie litiu-ion.
  • Alimentat de o baterie reîncărcabilă litiu-ion de 82V (concept de baterie schimbabilă), baterii suplimentare disponibile opțional. Timp de încărcare aprox. 75 min.

Pentru detalii suplimentare, nu ezita să ne contactezi. Un reprezentant Best Tools Company îți va oferi toate detaliile de care ai nevoie.

Search