fbpx

Detalii produse

Categorii produse

Incalzitor de apa pentru spalatoare cu presiune

Un aparat special Comet de incalzire a apei pana la 110°C. Dispozitivul este disponibil in doua variante: cu carcasa din plastic si carcasa metalica. Exploreaza incalzitorul si contacteaza-ne daca ai intrebari. Reprezentantii Best Tools iti vor oferi toate detaliile.

*Pentru oferte personalizate de pret si alte informatii, contacteaza-ne.

Product Description

Generator mobil de apă caldă (până la 110 ° C) este special conceput pentru conectarea la curățatoarele de înaltă presiune Comet cu apă rece. Furtun de conectare la dispozitivul de curățare sub presiune (R2 3/8 ”- 2 mt).

Caracteristici

Rezervor de combustibil cu plutitor de nivel și filtru de umplere. Funcționare cu abur sau apa calda. Arzator controlat de comutator de debit. Supapa de siguranta profesionala. Protectie termica a cazanului. Controlul flacarii. Sistem electronic de reglare a temperaturii cu temperatura constanta a apei. Indicator „Masina este pornits”. Indicator „Oprire abur”. Indicator „Verificati arzatorul”. Presiune: 220 – 500 bar. Dimensiuni: 95 x 62 x 85 cm / 76 x 77 x 96 cm.

Pentru mai multe detalii, nu ezita sa ne contactezi. Reprezentantii Best Tools iti vor oferi toate informatiile de care ai nevoie.

Search