fbpx

Detalii produse

Categorii produse

Aparat de spalat cu presiune Blue Com

Descopera aparatele de spalat cu presiune Comet Blue Series Commercial. Acestea sunt ideale pentru aplicatii personale zilnice. Studiaza gama, alege un aparat de spalat cu presiune si contacteaza-ne. Un specialist Best Tools iti va oferi toate informatiile de care ai nevoie.

*Pentru cotatii de pret si alte detalii, contacteaza-ne.

Product Description

Aparatele de spalat cu presiune Comet din seria Blue Series Commercial sunt special create pentru a fi de folos in activitati cotidiene, in mediul casnic si semi-profesional. Blue Series Commercial numara 10 aparate de spalat cu presiune Comet, diferite ca putere si dimensiuni, fiecare fiind perfect pentru anumite tipuri de aplicatii. Iata, pe scurt, cateva detalii despre fiecare model de spalator cu presiune din gama Blue Commercial de la Comet. Nu uita sa ne contactezi daca doresti sa faci o comanda sau daca ai nevoie de mai multe informatii.

Spalator cu presiune Comet KRM

Aparat de curatat cu presiune (apa rece) dotat cu motor electric de tip universal, protejat termic. Pompa axiala este cu 3 pistoane cu cap din aluminiu. Manerul ergonomic al pistolului usureaza manipularea, iar suportul pentru lance este montat direct pe aparat. Spalatorul cu presiune este dotat cu sistemul Comet TotalStop. Rotile aparatului au un diametru de 17,5 cm, facilitand transportarea acestuia fara a fi necesara ridicarea. In versiunea extra, rezervorul de detergent este integrat, iar tamburul pentru furtun este situat in partea superioara a dispozitivului de curatare. Presiune: 125 bar. Dimensiuni: 31 x 28 x 65.5 cm. Click – video.

Spalator cu presiune Comet KRS

Curatator cu presiune pentru apa rece, dotat cu motor electric universal cu protectie termica. Pompa axiala cu trei pistoane cu cap din aluminiu. Lance cu maner ergonomic, suport pentru pistol incorporat pe aparat. Dotat cu sistemul TotalStop, roti din plastic (Ø 17,5) cu acoperire din cauciuc. In versiunea extra, aparatul este dotat cu rezervor pentru detergent si tambur pentru furtun. Presiune: 150 bar. Dimensiuni: 33 x 28 x 84cm. Click – video.

Spalator cu presiune Comet KRX

Spalator cu apa rece cu motor electric protejat termic, sistem WPS, pompa cu trei pistoane cu cap de aluminiu, sistem WPS integrat, furtun de cauciuc R1 ¼ cu armatura metalica, cu lance si suport pentru pistol, sistem de siguranta cu oprire totala, roti din plastic cu acoperire din cauciuc, rezervor de detergent si tambur pentru furtun integrate. Presiune: 160 bar. Dimensiuni: 28 x 28 x 88 cm. Click – video.

Spalator cu presiune Comet KLS

Structura verticala, pentru o ergonomie maximă și ușurință în utilizare. Pompă electrică cu trei pistoane axiale dispuse vertical, cu pompă în partea de jos și o construcție din metal, fără niciun material plastic utilizat pentru componentele structurale. Capul pompei este din aluminiu. Sisteme Easy-Start si TotalStop. Rezervor de detergent integrat, usor de demontat. Filtru de admisie cu cuplare rapida, tambur pentru furtun. Presiune: 140 bar. Dimensiuni: 28 x 28 x 88 cm. Click – video

Spalator cu presiune Comet KL Gold Plus

Structura verticala, ergonomie maxima si urusinta in utilizare. Pompa Comet cu trei pistoane axiale. Structura din metal. Motor electric cu inductie. Capul pompei este din alama. Motor cu infasurare de cupru. Sisteme Easy-Start, TotalStop. Filtru de apa cu cuplare rapida. Presiune: 150 bar. Dimensiuni: 31 x 31 x 82cm. Click – video

Dispozitiv de spalat cu presiune Comet KS

Pompa electrica cu trei pistoane, structura din metal. Cap de pompa din alama. Rezervor detergent de 1,8l. Sisteme Easy-Start, TotalStop. Protectie amperometrica resetabila manual. Manometru. Presiune: 155 bar. Dimensiuni: 32 x 38 x 89cm.

Aparat de spalat cu presiune Comet KT

Dispozitivul este dotat cu un rezervor intern pentru detergent, dar dispune si de un kit ce ii permite alimentarea cu detergent de la un rezervor extern. Dispozitiv Easy-Start si sistem TotalStop. Extrem de usor de folosit. Presiune: 160 bar. Dimensiuni: 40 x 41 x 91cm. Click – video.

 

Pentru informatii suplimentare, nu ezita sa ne contactezi. Un reprezentant Best Tools iti va oferi toate detaliile de care ai nevoie.

Search