fbpx

Detalii produse

Categorii produse

Aparat de spalat cu presiune Blue Static

Descopera aparatele de spalat cu presiune Comet din seria Static. Acestea sunt concepute pentru a fi montate pe suport fix, dar pot fi si portabile. Studiaza pompele cu presiune si contacteaza-ne daca ai intrebari. Un reprezentant Best Tools iti va oferi toate detaliile de care ai nevoie.

*Pentru cotatii de pret si alte informatii, nu ezita sa ne contactezi.

Product Description

Aparatele de spalat cu presiune Comet din seria Blue Static sunt perfecte pentru activitati in gospodarie, dar si profesionale. Acestea pot fi folosite la curatarea diferitelor suprafete, a utilajelor, a masinilor de dimensiuni mari, a barcilor, a suprafetelor din santiere etc.

Spalator cu presiune KR Portable

Structură orizontală cu maner ergonomic, concepută pentru o ergonomie maximă și ușurință în utilizare. Structura din metal, pompa cu trei pistoane axiale dispuse vertical. Capul pompei din aluminiu. Sisteme Easy Start si TotalStop. Filtru de apa cu cuplare rapida. Presiune: 120 bar. Dimensiuni: 28 x 36 x 18 cm.

Spalator cu presiune Static 1700 – 1900 Gold

Aparat fix, ce se poate monta pe aproape orice tip de suport, printr-un sistem de cuplare rapida. Structura robusta, cadru tubular. Tambur standard pentru furtunul din cauciuc. Filtru cu cartus pentru admisia apei. Pompa cu trei pistoane axiale, cap de alama. Structura din metal. Easy-Start, TotalStop. Protectie termica motor. Presiune: 160 bar. Dimensiuni: 50 x 26 x 60 cm. Click – video.

Spalator cu presiune K 250 Static

Aparat ce se fixeaza pe un perete sau alte suprafete. Pompa Comet cu garnituri de apa calda. Carcasa din otel inoxidabil. Intretinere usoara. Admisie detergent de joasa presiune. Aparat dotat cu manometru. Motor cu 4 poli (1400 rpm) bine supradimensionat și protejat cu vopsea. Supapă de descărcare profesională încorporată. Dotat cu sistemele TotalStop si Easy-Start. Motor cu protectie termica. Presiune: 130 – 170 bar. Dimensiuni: 55 x 35 x 35 cm.

Aparat de spalat cu presiune K Premmium Pick-up

Intretinere usoara prin simpla scoatere a carcasei frontale. Roti mari (ø 220 mm), manevrare usoara. Rezervor de detergent de 3,5 litri extragibil cu verificare nivel din exterior. Echipat cu filtru, buton de reglare și sistem de aspirație al rezervorului extern. Pompa cu cap din alama si cu verificare nivel ulei din exterior. Motor cu 4 poli (1400 rpm) cu rulment dublu, bine supradimensionat și protejat cu vopsea. Supapa de descărcare de presiune profesională Banjo. Sistel TotalStop. Comutator rotativ. Tablou electric cu contactor și releu termic. Protecție termică a motorului. Presiune: 160 – 230 bar. Dimensiuni: 62 x 47 x 51 cm.

Spalator cu presiune ETM static/portabil

Usor de transportat.  Motor cu inducție cu 2 poli (2800 rpm) pe modelul ETM 150 X. Motor cu 4 poli (1400 rpm) pe modelul ETM 150 PRO. Supapă de descărcare profesională încorporată cu ejector. Dispozitiv EASY START. Sistem de oprire totală. Comutator rotativ. Protecție termică a motorului. Presiune: 150 bar. Dimensiuni: 26 x 47 x 37 cm.

Pentru mai multe detalii, contacteaza-ne. Specialistii Best Tools te vor ajuta sa alegi echipamentul de spalat cu presiune perfect pentru activitatile tale.

Search