fbpx

Detalii produse

Categorii produse

Aparat de spalat cu presiune Red Com

Aparatele profesionale de spalat cu presiune Comet Red Series Commercial sunt portabile, fiind utile in numeroase activitati. Exploreaza echipamentele de spalat cu presiune si contacteaza-ne daca ai intrebari.

*Pentru oferte de pret personalizate si alte informatii, contacteaza-ne.

Product Description

Exploreaza aparatele din seria Comet Red Series Commercial. Acestea sunt versatile, fiind utile in numeroase activitati, atat personale cat si profesionale.

Aparat de spalat cu presiune Red Series Patriot

Pompa cu trei pistoane axiale dispuse vertical, pozitionata in partea de jos. Structura construita integral din metal. Cap din alama (pe Patriot 150 Gold) sau aluminiu. Rezervor diesel de 4 l cu filtru de admisie si capac. Sisteme EASY-START si TotalStop. Motor auxiliar pentru ventilatia cazanului. Valva de siguranta. Protectie termica a cazanului. Comutator dublu (apa rece – apa calda). Motor cu inductie si protectie termica. Presiune: 140 – 150 bar. Dimensiuni: 58 x 44 x 93 cm.

Aparat de spalat cu presiune Red Series Scout

Pompa electrica Comet, cu trei pistoane axiale dispuse orizontal, dispusa in partea de jos. Constructie din metal, fara niciun material de plastic folosit pentru componentele structurale. Capul pompei este din alama. Dispozitivul este dotat cu manometru. Rezervoare de combustibil si detergent incorporate. Sisteme EASY-START si TotalStop. Valva de siguranta. Protecție motor amperometrică. Termostat de reglare a temperaturii. Presiune: 135 – 150 bar. Dimensiuni: 89 x 50 x 82 cm.

Pentru mai multe informatii, nu ezita sa ne contactezi. Un reprezentant Best Tools iti va oferi toate detaliile si, daca este necesar, te va ghida catre aparatul de spalat cu presiune perfect pentru necesitatile tale.

Search