fbpx

Detalii produse

Categorii produse

Masina de sablat ELEPHANT

Masina de sablat performanta si eficienta. Contacteaza-ne daca ai intrebari. Reprezentantii Best Tools iti vor oferi toate detaliile de care ai nevoie pentru a te asigura ca faci alegerea corecta.

*Pentru oferte de pret si informatii despre modul de achizitie, contacteaza-ne!

Product Description

Pentru desprafuirea si slefuirea suprafetelor greu accesibile. Masina de sablat Contec ELEPHANT este usor si sigur de manevrat, datorita dimensiunilor sale reduse. Este ideala pentru suprafete înguste, care nu pot fi curatate în mod rentabil. Forma sa face posibila curatarea suprafetelor pâna la marginea peretelui si în special a muchiilor si colturilor, minimizând astfel munca manuala. Masina ELEPHANT poate fi alimentata cu curent monofazat de 230 V sau cu curent trifazat de 400 V, utilizând prize standard. Masina ELEPHANT este proiectata pentru a complementa deja consacratele masini MODUL 200 si MODUL 350, si este potrivita pentru prelucrarea pardoselilor domestice, comerciale si industriale.

• cântareite putin si este usor de transportat;

• ideala pentru amplasamente domestice si comerciale cu surse de alimentare de numai 230 V, cum ar fi garaje, restaurante, birouri;

• înaltimea generala mica permite lucrul pe sub rasteluri, schele si banchete;

• operatie de desprafuire cu vacuum

 

DATE TEHNICE

 

 

Latime de lucru

200 mm

Tensiune

 

230 V sau 400 V

 

 

Motor

230 V – 2 kW, 400 V – 3 kW

Inaltime

85 cm

Lungime

90 cm

Latime

30 cm

Greutate

80 kg – 230 V, 87 kg – 400 V

 

Search