fbpx

Detalii produse

Categorii produse

Masina de sablat modulara MODUL 350

Descopera masina de sablat modulara si contacteaza-ne daca ai intrebari. Reprezentantii Best Tools iti vor pune la dispozitie toate informatiile de care ai nevoie pentru a te asigura ca faci alegerea corecta.

*Pentru informatii legate de pret, livrare si mod de achizitie, nu ezita sa ne contactezi apasand pe butonul rosu de mai jos.

Product Description

Noul concept modular de la CONTEC

1 înaltime – 2 rotoare de latimi diferite

2 masini – 1 set de piese de schimb

MODUL 350 este echipamentul de ultima ora în slefuirea si desprafuirea suprafetelor. Este probabil cel mai adaptabil si eficace sistem existent pentru prelucrarea suprafetelor. Latimea rotorului de la MODUL 350 poate fi dublata prin adaugarea unui MODUL 350 EU (unitate extensibila) pentru o crestere a productiei eficienta si din punct de vedere al costurilor. Înalta performanta de ilefuire face ca MODUL 350 sa fie convenabil, în mod ideal, pentru suprafete din beton foarte dur, dar si pentru platforme, punti si rezervoare de otel.

• dimensiuni compacte, manevrabilitate foarte mare;

• performanta înalta pe suprafete de otel si beton;

• “Mod de transport” – previne deteriorarea masinii în timpul transportului, uiurând încarcarea, descarcarea si manevrarea acesteia;

• usor de transportat la locul de lucru;

• durata mare de viata a consumabilelor

 

DATE TEHNICE

 

 

Latime de lucru

350 mm

Tensiune

400 V three phase

Turbine

15 kW

Inaltime

107 cm

Lungime

175 cm

Latime

55 cm

Greutate

400 kg

Search