fbpx

Detalii produse

Categorii produse

Dispozitiv de ridicat cu vid cu conducta flexibila Vacuspeed

Dispozitiv de ridicat cu vid cu conducta flexibila Vacuspeed. Dispozitivul are scopul de a eficientiza manipularea anumitor elemente in fabricile de materiale de constructii si nu numai. Daca ai intrebari, contacteaza-ne. Reprezentantii Best Tools iti vor oferi toate detaliile de care ai nevoie.

Product Description

Dispozitiv de ridicat cu vid cu conducta flexibila Vacuspeed

Dispozitivul de ridicat cu vid cu conducta flexibila nou si inovator Vacuspeed permite o creitere considerabila a productivitatii la manipularea diferitelor elemente, cum ar fi pavelele si dalele.

•    Vidul este utilizat atât pentru prinderea materialelor, cât si pentru ridicarea sau coborârea acestora.
•    Poate fi actionat usor, precis si rapid.
•    Rezultatul: lucrul eficient si mai putin solicitant pentru muncitori.
•    Materialele de orice tip, în greutate de pâna la 30 kg (45 kg în cazul Vacuspeed 45) pot fi ridicate, sortate, ambalate sau montate cu usurinta.
•    Avantaj: Nu este necesar accesul lateral pentru prinderea produselor. Accesul din partea superioara este suficient!
•    Viteza de ridicare si coborâre este variabila continuu.
•    Forta vidului este utilizata atât pentru prinderea sarcinii, cât si pentru ridicarea sau coborârea acesteia.
•    Vacuspeed 30 E / 30P / 45 poate fi cuplat rapid la orice macara pivotanta de perete sau stâlp sau la orice alt utilaj similar si poate fi utilizat imediat.

Vacuspeed 30 E

Montare rapida; pentru utilizare este necesara doar cuplarea la instalatia de aer comprimat (cu producerea vidului cu ejector actionat cu aer comprimat).

Specificatii standard:

•    Ejector, unitate de ridicare cu conducta flexibila, supapa de comanda cu mâner curbat.

Vacuspeed 30 P

La aceasta versiune, vidul este generat de o pompa electrica de vid. Nu este necesara conducta de aer comprimat!

Specificatii standard:

•    Pompa electrica de vid, dispozitiv de ridicat cu vid cu conducta flexibila si supapa de comanda cu mâner curbat.

Vacuspeed 45

La aceasta versiune, vidul este generat de o turbina electrica.

Specificatii standard:

•    Dispozitiv de ridicat cu vid cu conducta flexibila si supapa de comanda cu maneta.

Tehnologia cu vid îmbunatateite flexibilitatea lucrului, diferitele placi de aspiratie putând fi schimbate rapid. Gama de produse Probst include aproximativ 100 de placi de aspiratie diferite care pot fi atasate unui sistem de ridicare cu furtun.

Siguranta si flexibilitatea tehnologiei cu vid:  noul sistem de avertizare si sistemul de comanda de la distanta de la Probst.

Dotarea sistemelor cu vid cu dispozitive de alarma este obligatorie. Dar sunt aceste dispozitive întotdeauna sigure? De exemplu, bateriile se încarca atunci când este nevoie? Pentru a scuti, pe cât posibil, operatorul de astfel de întrebari, Probst lanseaza pentru dispozitivul sau de ridicat cu vid SH un nou dispozitiv de avertizare acustica inteligent.

Dotari suplimentare optionale de la Probst: sisteme de comanda de la distanta pentru flexibilitate maxima în utilizarea dispozitivelor cu vid. Dispozitivul de ridicare cu vid SH este antrenat de un motor pe benzina, lucrând, astfel, complet independent si putând fi utilizat pe toate tipurile de utilaje de ridicare.

Aspiratia poate fi pornita si oprita cu ajutorul telecomenzii. Operatorul nu are nevoie sa vina în contact cu dispozitivul cu vid SH. Imaginile prezinta o aplicatie în care dalele pot fi montate în sant fara a fi necesare sprijiniri, întrucât nu este nevoie de prezenta niciunui operator în sant.

Noul dispozitiv de avertizare acustica inteligent

•    se activeaza la fiecare nou ciclu de lucru, fara a fi nevoie sa fie pornit si oprit pentru economisirea de energie.
•    Bateriile dureaza aproximativ 1 an, mult mai mult decât cele folosite de dispozitivele de avertizare standard.
•    Baterii speciale

Download PDF

Search