fbpx

Detalii produse

Categorii produse

Instalatie cu vacuum pentru montaj borduri JUMBO BV vario

Instalatie cu vacuum pentru montaj borduri JUMBO BV Vario. Instalatia este fiabila si impresioneaza prin performantele atinse. Daca ai intrebari sau nelamuriri, contacteaza-ne. Noi iti vom oferi toate detaliile de care ai nevoie, inclusiv pretul si conditiile de livrare/ridicare.

Product Description

Masina cu vid pentru montat borduri Jumbo BV vario: flexibila si sigura

Daca bratul de macara al unei masini cu vid pentru montat borduri intra în zona circulata a drumului, poate genera o situatie periculoasa.

Pâna acum, acest lucru se putea evita numai folosind o macara cu brat rigid. Macaralele cu brat articulat existente ofera unele avantaje, cum ar fi cele legate de spatiul de lucru, dar, de regula, prezinta dezavantaje, pentru ca nu se poate evita riscul rotirii bratului si intrarii în zona circulata. Probst aduce solutia perfecta, prin introducerea bratului articulat „SAFESTOP“ combinat cu o suspensie oscilanta, pentru a raspunde atât cerintelor de siguranta, cât si celor de functionalitate.

Prin intermediul celor 2 iuruburi de reglaj, operatorul poate stabili daca doreste sa efectueze operatiuni de montaj numai pe partea stânga, numai pe partea dreapta sau pe ambele parti ale încarcatorului. Acum se pot executa usor, rapid si în conditii de siguranta lucrari de montare de pâna la 150 kg, inclusiv pe lânga pereti si în jurul copacilor sau stâlpilor.

Compromisuri în ceea ce priveste siguranta? Niciodata la Probst!

•    Pozitionarea simpla a sarcinii gratie combinatiei dintre bratul articulat si suspensia oscilanta.
•    Rabatarea simpla, actionata hidraulic, a bratului pentru dimensiuni compacte la transport.
•    Dispozitiv de schimbare rapida pentru înlocuirea placilor de aspiratie; în portofoliu exista mai multe tipuri de placi de aspiratie. Turbina de aspiratie puternica pentru ridicarea în siguranta a materialelor poroase.
•    Actionare cu motor diesel sau pe benzina, de 8,1 kW, cu pornire electrica, sau actionare hidraulica.

Best Tools Company este dealer exclusiv al producătorului german Probst în România. Studiază gama Probst și contactează-ne. Un reprezentant Best Tools îți va oferi toate detaliile despre fiecare echipament în parte.

Download PDF

Search